Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Nasz zamówiony 21 lipca i od 3 tygodni słyszymy tylko że jest w transporcie. Ciekawe ile jeszcze będziemy czekać 
Mój zamówiony 16 czerwca
-
Samochody z grupy Emden 30.11 już w Poznaniu, info od dilera. Do końca tygodnia mają być na placu u dilera a po świętach odbiór.
T-ROC Advance 1.5 TSI DSG + pakiet drogowy + pakiet komfortowy + pakiet design + elektryczna klapa + kamera cofania.
Drugie auto Passat B8 FL Elegance 2.0 TSI 190km DSG + światła matrycowe i head up display.
Drugie auto Passat B8 FL Elegance 2.0 TSI 190km DSG + światła matrycowe i head up display.
To wygląda na to że wszyscy jedziemy na tym samym wózku - ja tak jak @Kumeika - dostałem info że 12.12 zmienił się status na "jakiś dziwny"
sam nie mam więcej informacji, auto w leasing więc na dobrą sprawę nie moje a banku, więc nie mam vinu itp itd żeby cokolwiek sam próbować namierzyć. Całe szczęście, że jesteście Wy, którzy nie macie oporów przed przymęczeniem dealera - sam tez bym nie miał gdybym kupował auto na własność.

Potwierdzam informację . Dziś również otrzymałem taką wiadomość.KoxiBossV2 pisze: ↑21 gru 2021, 16:17 Samochody z grupy Emden 30.11 już w Poznaniu, info od dilera. Do końca tygodnia mają być na placu u dilera a po świętach odbiór.
Ja w końcu dostałam informację, że auto zostało skierowane wczoraj do transportu pociągiem (po przypłynięciu wg. mnie 17.12 do Emden) i jest nadzieja ze do końca tygodnia pojawi się w Poznaniu. Ale.. pożyjemy zobaczymy
Ps. Zamawiany z końcem lipca.

Ja swojego T-Roca zamówiłam początkiem września. Od piątku jest w Poznaniu, dealer twierdzi, że we czwartek 23/12 uda mi się go odebrać w Warszawie. Zobaczymy.
Wychodzi na to, że jestem w tej grupie Emden 30/11
Wychodzi na to, że jestem w tej grupie Emden 30/11
-
Informacja dla grupy Emden 06,12, Samochody w Poznaniu 20,12, dzisiaj był już u mojego dilera. Jutro idzie do rejestracji!
Super wieści, bo sam czekam na odbiór z KoszalinaGregorykoszalin pisze: ↑22 gru 2021, 18:40 Informacja dla grupy Emden 06,12, Samochody w Poznaniu 20,12, dzisiaj był już u mojego dilera. Jutro idzie do rejestracji!

Zanim zostaną wydane klientowi muszą przejść procedurę sprawdzenia całego auta. Pewne systemy są komputerowo poblokowane do transportu.
T-Roc Premium 1.5 TSI Manual Czarna Perła z pakietami i dodatkami
Maj 2021
Maj 2021