Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Nasz zamówiony 21 lipca i od 3 tygodni słyszymy tylko że jest w transporcie. Ciekawe ile jeszcze będziemy czekać
Mój zamówiony 16 czerwca 22 listopada dostałam wiadomość, że już na statku, żeby 14 grudnia dostać aktualizację, że chyba jednak dopiero 12 grudnia wypłynął. Od tamtej pory cisza. Jeszcze do początku listopada czułam ekscytację bo nowy samochód, teraz obojętność, dotrze to będzie.
-
Samochody z grupy Emden 30.11 już w Poznaniu, info od dilera. Do końca tygodnia mają być na placu u dilera a po świętach odbiór.
T-ROC Advance 1.5 TSI DSG + pakiet drogowy + pakiet komfortowy + pakiet design + elektryczna klapa + kamera cofania.
Drugie auto Passat B8 FL Elegance 2.0 TSI 190km DSG + światła matrycowe i head up display.
Drugie auto Passat B8 FL Elegance 2.0 TSI 190km DSG + światła matrycowe i head up display.
To wygląda na to że wszyscy jedziemy na tym samym wózku - ja tak jak @Kumeika - dostałem info że 12.12 zmienił się status na "jakiś dziwny" sam nie mam więcej informacji, auto w leasing więc na dobrą sprawę nie moje a banku, więc nie mam vinu itp itd żeby cokolwiek sam próbować namierzyć. Całe szczęście, że jesteście Wy, którzy nie macie oporów przed przymęczeniem dealera - sam tez bym nie miał gdybym kupował auto na własność.
Potwierdzam informację . Dziś również otrzymałem taką wiadomość.KoxiBossV2 pisze: ↑21 gru 2021, 16:17 Samochody z grupy Emden 30.11 już w Poznaniu, info od dilera. Do końca tygodnia mają być na placu u dilera a po świętach odbiór.
Ja w końcu dostałam informację, że auto zostało skierowane wczoraj do transportu pociągiem (po przypłynięciu wg. mnie 17.12 do Emden) i jest nadzieja ze do końca tygodnia pojawi się w Poznaniu. Ale.. pożyjemy zobaczymy Ps. Zamawiany z końcem lipca.
Ja swojego T-Roca zamówiłam początkiem września. Od piątku jest w Poznaniu, dealer twierdzi, że we czwartek 23/12 uda mi się go odebrać w Warszawie. Zobaczymy.
Wychodzi na to, że jestem w tej grupie Emden 30/11
Wychodzi na to, że jestem w tej grupie Emden 30/11
-
Informacja dla grupy Emden 06,12, Samochody w Poznaniu 20,12, dzisiaj był już u mojego dilera. Jutro idzie do rejestracji!
Super wieści, bo sam czekam na odbiór z Koszalina ale nadal się hamuję z ekscytacją, bo mam wrażenie że te auta kapią po sztuce - byłem wczoraj w salonie zostawić opony zimowe i dostałem info, że wczoraj wyjechała jedna sztuka t-roca, więc nie jest powiedziane że też się załapię przed świętamiGregorykoszalin pisze: ↑22 gru 2021, 18:40 Informacja dla grupy Emden 06,12, Samochody w Poznaniu 20,12, dzisiaj był już u mojego dilera. Jutro idzie do rejestracji!
Zanim zostaną wydane klientowi muszą przejść procedurę sprawdzenia całego auta. Pewne systemy są komputerowo poblokowane do transportu.
T-Roc Premium 1.5 TSI Manual Czarna Perła z pakietami i dodatkami
Maj 2021
Maj 2021