Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Witam, czy ktoś z Was wykonywał ceramikę na samochodzie? Czy może lepiej użyć dobrej jakości wosku? Wiem że już wcześniej ktoś poruszał ten wątek na forum ale nie mogę tego odszukać.
Dziękujęgzesio2 pisze: ↑25 gru 2021, 16:19Bardzo prosze
viewtopic.php?f=2&t=5&p=9714&hilit=Ceramika#p9714
viewtopic.php?f=2&t=831&p=7566#p7566
-
Cześć, t roc produkcja 28 listopada czyli 57 tydzień, statek od 3 do 7 grudnia, transport do polski od 13 grudnia i cisza, ktos ma jakieś info kiedy będą takie auta w Poznaniu lub juz u dilera?
Chyba już są w Poznaniu, mój sprzedawca dzwonił w czwartek po południu ze moja sztuka dojechała i może się uda przed końcem roku odebrać.
-
U nas w transporcie od 29 listopada i co dzwoniliśmy do salonu to tylko babka mówiła caly czas że widzi że auto jest w transporcie ale przed świętami może dojedzie, a przed świętami jak mąż zadzwonił co z autem bo miało być to sie okazało że 18 grudnia zjechało dopiero ze statku i dojedzie raczej w styczniu. Odbiór mieliśmy do końca roku
-
Mi w salonie pokazywali status więc raczej go nie wymyśliliAga pisze: ↑27 gru 2021, 9:20 U nas w transporcie od 29 listopada i co dzwoniliśmy do salonu to tylko babka mówiła caly czas że widzi że auto jest w transporcie ale przed świętami może dojedzie, a przed świętami jak mąż zadzwonił co z autem bo miało być to sie okazało że 18 grudnia zjechało dopiero ze statku i dojedzie raczej w styczniu. Odbiór mieliśmy do końca roku
Nikikodem123 pisze: ↑27 gru 2021, 11:06Mi w salonie pokazywali status więc raczej go nie wymyśliliAga pisze: ↑27 gru 2021, 9:20 U nas w transporcie od 29 listopada i co dzwoniliśmy do salonu to tylko babka mówiła caly czas że widzi że auto jest w transporcie ale przed świętami może dojedzie, a przed świętami jak mąż zadzwonił co z autem bo miało być to sie okazało że 18 grudnia zjechało dopiero ze statku i dojedzie raczej w styczniu. Odbiór mieliśmy do końca roku
Ja tylko napisałam jak było w naszym przypadku . 20 listopada zjechał z linki i czekał na transport A od 29 listopada ma caly czas status w transporcie. 14 grudnia mąż podpisywał umowę i przelewał pieniądze bo miał być przed świętami.
46 tydzień, 30.11 Emden, dziś ma być odbiór. Ufff