Podbijam pytanie
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Nie wiem czy to zależy personalnie od sprzedawcy, ale mój akurat ma bardzo ograniczoną wiedzę na temat tego co się dzieje z autem - ale spróbować zawsze można.
-
Ktoś jeszcze czeka na ostatnie egzemplarze z tego roku? Mój się wyprodukował tuż przed świętami i mam nadzieję że szybko dotrze
To raczej styczeń i to druga połowa, teraz odbierane są auta z końca listopadajuszczynka pisze: ↑29 gru 2021, 10:16 Ktoś jeszcze czeka na ostatnie egzemplarze z tego roku? Mój się wyprodukował tuż przed świętami i mam nadzieję że szybko dotrze
Nasz był produkowany druga połowa listopada, mial być przed świętami, w umowie odbiór do końca roku A już w salonie powiedzieli że odbiór będzie w styczniujuszczynka pisze: ↑29 gru 2021, 10:16 Ktoś jeszcze czeka na ostatnie egzemplarze z tego roku? Mój się wyprodukował tuż przed świętami i mam nadzieję że szybko dotrze
-
Anjuna pisze: ↑23 gru 2021, 12:34Mówisz o leasingu w przypadku działalności gospodarczej, si?TomaszKierowca pisze: ↑20 gru 2021, 21:21Mi zaproponowano spisanie wszystkich dokumentów ale jak do końca roku auto nie zjedzie do Polski to można te kwity dot. leasingu wyrzucić do kosza i trzeba tworzyć na nowo. Zaznaczam, nie chodzi o wartość auta tylko o warunki leasingu.Unrealk pisze: ↑19 gru 2021, 13:41 Tak jak wyżej, sam podpisywałem umowę zanim odebrałem auto (ciagle czekam i liczę ze do świąt się uda). Dealer sam zaproponował spisanie papierów teraz żeby uniknąć zmiany ceny kolejny raz, bo cena podskoczyła w grudniu już. Zmieniam auto w ramach leasingu easy drive, wiec różnica w cenie odbiła się na wartości wykupu, co mnie zupełnie nie interesuje bo za 3 lata oddaje trocka. Widać co dealer to inna taktyka, jeden skubie ile się da, drugi probuje być pomocny.
Si
-
Handlowiec mnie okłamał na moją niekorzyść z tym co powyżej ale już się z tego delikatnie i skutecznie wycofał po tym jak się zorientował, że jednak jestem bystrzejszy od niego. Warunki przechodzą i będą do końca marca 2022 roku. Salony nie wiedzą, kiedy będzie auto. Widzą tylko kiedy auto wyruszyło. Czasem jest tak, że jak wypłynie promem z Portugalii to potrafi statek zahaczyć Wielką Brytanie i z tamtąd dopiero do Niemiec. Dlatego, z tym jest różnie.
Czy piszesz tu o ich promocyjnym leasingu 101%,który to od nowego roku ma być 103%?TomaszKierowca pisze: ↑29 gru 2021, 18:11 Handlowiec mnie okłamał na moją niekorzyść z tym co powyżej ale już się z tego delikatnie i skutecznie wycofał po tym jak się zorientował, że jednak jestem bystrzejszy od niego. Warunki przechodzą i będą do końca marca 2022 roku.
Stare warunki pozostają do marca? Gdzie o tym piszą?