Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?

Wszystkie tematy związane z Volkswagenem T-Roc - zakup, eksploatacja, problemy itd.
The Rock

Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?

Post autor: The Rock »

naila pisze: 04 lut 2019, 18:59 Czy za bardzo nie przesadzacie z tym sledzeniem aut? To i tak nic nie wnosi i niczego nie przyspieszy.
Ale zawsze to jakaś informacja, która może się komuś przydać i dobrze, że ktoś ma ochotę podzielić się tym na forum
Barcisz

Post autor: Barcisz »

Czym więcej informacji tym lepiej po to jest forum :D A diler dał samochód bo T-roc miał być we wrześniu a że się nie wywiązali to dali coś na "otarcie łez".
Pozdrawiam
Bartek
T-roc SE 1.5 DSG z masa dodatkow (wersja UK)
Zamowiony 1.05.2018
Juz u dilera - odbiór 19/03/2019
The Rock

Post autor: The Rock »

Barcisz pisze: 05 lut 2019, 13:48diler dał samochód bo T-roc miał być we wrześniu a że się nie wywiązali to dali coś na "otarcie łez".
Pewnie kluczem jest to, że jesteś w UK. W PL trochę inne standardy - tutaj na samochody demo pierwszeństwo mają pracownicy dealera i ewentualnie ich znajomi. Ludzie z ulicy mają do dyspozycji tylko jazdy próbne wokół trzepaka.
Das Auto

Post autor: Das Auto »

Krysztof pisze: 04 lut 2019, 17:01 Samochód z taśmy zszedł 5.01.2019r teraz dotarł do Poznania.
Właśnie się dowiedziałam, że mój również już u importera i będzie do odbioru pod koniec tygodnia :D
Podsumowując: 9 miesięcy i 23 dni.
Krysztof

Post autor: Krysztof »

To tak jak wygrana w Lotto. Ale lepiej późno niż wcale.Mój też jest na placu, czekam na wiadomość od dealera kiedy będzie na miejscu , muszą przygotować auto do sprzedaży trwa to około tygodnia. Myślę że przyszły tydzień będzie info.
Krysztof

Dzisiaj przypadkowo widziałem na trasie S-5 w stronę A2 transporty T rocków więc niedługo u dealerów.Rozwożą z placu pod Poznaniem.Czyli jest nadzieja.
Das Auto

Krysztof pisze: 07 lut 2019, 10:59 Dzisiaj przypadkowo widziałem na trasie S-5 w stronę A2 transporty T rocków więc niedługo u dealerów.Rozwożą z placu pod Poznaniem.Czyli jest nadzieja.
:D :D :D A ja tu siedzę jak na szpilkach, bo dealer miał dzwonić dziś i nie dzwoni...
Krysztof

Jechały trzy ,,lory" same Trocki , kilkanaście aut.Piękny widok dla oczekującego.Tak jak pisałem, niby po dostarczeniu jeszcze stoją około tyg.u dealera żeby przygotowali auto do sprzedaży.Widocznie coś się ruszyło z transportem.
Krysztof

Info od dealera, dzisiaj mój dotarł.
Das Auto

Krysztof pisze: 07 lut 2019, 16:02 Info od dealera, dzisiaj mój dotarł.
Krzysztof - masz z salonu w Warszawie? Ja jeszcze nie dostałam tel :(

Dealer faktycznie powiedział, że masz czekać tydzień na odbiór?
ODPOWIEDZ