Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Chyba 2020 rok
Ok. dzięki za pozytywne oceny… i czekam dalej.
Zamówiony 23.05.2022, odebrany 05.09.2022
Witam
Ja zamówiłem 20 .05 I jak na razie żadnych wiadomości
Zamówiłem Style 150 km dsg
Ja zamówiłem 20 .05 I jak na razie żadnych wiadomości
Zamówiłem Style 150 km dsg
Dziwne bo u mnie pojawił się vin a znikła wizualizacja samochodu.mskrapi1980 pisze: ↑23 cze 2022, 21:15Jeśli nie było żadnych zmian w VW to po numerze komisji będzie działać, diler może o tym nie wiedzieć (mój nie wiedział). Właśnie wpisując numer komisji widziałem kiedy wyprodukowało się auto. Po wyprodukowaniu pojawił się VIN i obrazek auta w myVolkswagen.de
-
To znaczy, że auto jest w produkcji lub wyprodukowało się niekompletne i czeka na części. Tak było w moim przypadku. Auto czekało na placu 5m-cy zanim znowu pojawiła się wizualizacja. Życzę aby Tobie szybko pojawiła się wizualizacja.Braders pisze: ↑08 wrz 2022, 12:30Dziwne bo u mnie pojawił się vin a znikła wizualizacja samochodu.mskrapi1980 pisze: ↑23 cze 2022, 21:15Jeśli nie było żadnych zmian w VW to po numerze komisji będzie działać, diler może o tym nie wiedzieć (mój nie wiedział). Właśnie wpisując numer komisji widziałem kiedy wyprodukowało się auto. Po wyprodukowaniu pojawił się VIN i obrazek auta w myVolkswagen.de
1.5 DSG + pakiety
Mają 2 miesiące wg umowy. Jak się nie wywiążą to pewnie zrezygnuję i pójdę w kierunku elektryka. Jeszcze nie sprzedaję starego auta.
dzień dobry
widzę tu wielu entuzjastów i oczekujących na nowe T-roki )
mój egzemplarz wersja R-line 1,5 DSG zamówiony 29 czerwca salon z Warszawy - auto już wyprodukowane 3 dni temu. teraz pan doradca z salonu powiedział że auto musi przypłynąć z Portugali ale co i jak tego nie dopytałem mówił że do końca września powinno być u nich w salonie i wtedy rejestracja przez Leasing...
tak się zastanawiam czy dokonałem dobrego wyboru - auto służbowe wcześniej ujeżdżane Octavia 3 i 4 generacji w dobrych wersjach Style...
teraz ze względu na politykę flotową w korpo autem preferowanym T-roc ze wzgledu na szybką produkcje...
miałem okazję jeździć na jeździe testowej Troc przez godzinę - DSG robi robotę kapitalną ( wcześniejsze auta manuale) ale ja przy moim 194 cm wzrostu jakoś jestem pełen obaw o jazdę autem przez 24 miesiące czyli ile bedzie trwać wynajem....
przepraszam że trochę nie na temat....
widzę tu wielu entuzjastów i oczekujących na nowe T-roki )
mój egzemplarz wersja R-line 1,5 DSG zamówiony 29 czerwca salon z Warszawy - auto już wyprodukowane 3 dni temu. teraz pan doradca z salonu powiedział że auto musi przypłynąć z Portugali ale co i jak tego nie dopytałem mówił że do końca września powinno być u nich w salonie i wtedy rejestracja przez Leasing...
tak się zastanawiam czy dokonałem dobrego wyboru - auto służbowe wcześniej ujeżdżane Octavia 3 i 4 generacji w dobrych wersjach Style...
teraz ze względu na politykę flotową w korpo autem preferowanym T-roc ze wzgledu na szybką produkcje...
miałem okazję jeździć na jeździe testowej Troc przez godzinę - DSG robi robotę kapitalną ( wcześniejsze auta manuale) ale ja przy moim 194 cm wzrostu jakoś jestem pełen obaw o jazdę autem przez 24 miesiące czyli ile bedzie trwać wynajem....
przepraszam że trochę nie na temat....
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2022, 15:18 przez bazylosss, łącznie zmieniany 1 raz.
-
@bazylosss
Mam 191cm i przez 30min jeździ mi sie wygodnie. Potem kręcę się i szukam wygodniejszej pozycji. Po trasie 300km jest mi mało komfortowo dlatego podziwiam ludzi którzy pojechali do Chorwacji tym autem.
Mam siedzenia komfort.
Mam 191cm i przez 30min jeździ mi sie wygodnie. Potem kręcę się i szukam wygodniejszej pozycji. Po trasie 300km jest mi mało komfortowo dlatego podziwiam ludzi którzy pojechali do Chorwacji tym autem.
Mam siedzenia komfort.
dziękuję za odpowiedź to masz jak by nie było 3cm mniejmorfeusz747 pisze: ↑09 wrz 2022, 14:39 @bazylosss
Mam siedzenia komfort.
ja mam opcję fotela ergo Active z regulacją podparcia ud, ciekawe czy to coś będzie pomagać czy będzie męczarnia po dłuższych dystansach.
jeżdżę jako handlowiec więc zobaczymy jak to będzie wyglądać