Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Wszystko co będzie produkowane po 48 tygodniu będzie zawieszone, sprawy homologacji i produkcja dopiero w 2023…. Takie info mam od dilera
Czyli jakaś nikła szansa ze może do końca roku przyjdzie
-
Cześć, T-ROC jest w trasie do Poznania, pociąg wyjechał 12 października, wiecie może jak długo jedzie taki pociąg?
Mój handlowiec mówił dziś, że transport pociągiem to około 4 dni. W każdym razie do Szczecina Dowiedziałam się również, że sporo egzemplarzy zjechało z taśmy 17 i 18 października, w następny wtorek mam otrzymać informację o przewidywanym terminie rozpoczęcia transportu.
-
Dzięki No tutaj wiadomo tyle, że był Sobie od 19 września w Emdem, 12 października wyruszył koleją do Poznania i na tym się temat urywa hehe
Masz rację, może kiedyś jakaś firma wprowadzi takie coś, że będzie sobie można na stronie śledzić dokładnie co jest zamantowane w aucie a co nie, natomiast cieżko wymagać aby Volkswagen zatrudnił w każdej fabryce (bo przecież nie dotyczy to tylko T Roków) ludzi odpisujących na maile od dilerów z całego świata, co się dzieje z danym autem.
Nie musza jechać do Portugalii, chodzi o to ze wyglada to tak ze doradca sprzedał auto i ma wyjebane. Sztuka jest sztuka zamówione zapłacone a ty sobie czekaj…
Tak nie wyglada profesjonalna sprzedaż, opóźnienia mogą być takie czasy, ale dobrze jest tez wiedzieć czemu, czym to jest spowodowane, czy brakuje śrubki czy jakiegoś sterownika…
Chodzi o kompleksowa obsługę, ja mam niesmak do całej sytuacji, bo tez pracuje w handlu i dla mnie klient jest najważniejszy, i robię wszystko by odpowiadać na jego pytania a nie walić regułki w stylu „wszędzie są opóźnienia” czegoś brakuje ale nie mówią nam czego
Tak nie wyglada profesjonalna sprzedaż, opóźnienia mogą być takie czasy, ale dobrze jest tez wiedzieć czemu, czym to jest spowodowane, czy brakuje śrubki czy jakiegoś sterownika…
Chodzi o kompleksowa obsługę, ja mam niesmak do całej sytuacji, bo tez pracuje w handlu i dla mnie klient jest najważniejszy, i robię wszystko by odpowiadać na jego pytania a nie walić regułki w stylu „wszędzie są opóźnienia” czegoś brakuje ale nie mówią nam czego
Pracując parę ładnych lat w branży wiem, że niestety doradca nie ma takiej wiedzy na temat poszczególnego egzemplarza, są okólniki, które mówią o opóźnieniach itp., ale to są informacje ogólne a nie, że samochód z danego zamówienia ma opóźnienie, bo brakuje przysłowiowej śrubki, Oczywiście mówię o markach, z którymi mam zawodowo styczność.
-
Jeden z pociągów z Emdem dojechał do Poznania, konkretnie ten z 12 października jak ktoś czeka, także już z górki