Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Według "mojego" dilera produkcja zamówionego dla mnie samochodu ma rozpocząć się za dwa tygodnie, ale w niemieckiej wersji myVolkswagen po wpisaniu numeru zamówienia pojawiły się szczegóły "doposażania" auta. Jeszcze kilka dni temu nie było po tym śladu i nie było tego widać na stronie internetowej. Czy to może oznaczać, że montownia zbiera już części do produkcji mojego T-Roc'a ?
Nawiasem mówiąc, na polskiej stronie mójVolswagen dalej pusto - dziwne, prawda?
Nawiasem mówiąc, na polskiej stronie mójVolswagen dalej pusto - dziwne, prawda?
Mój nr zamówienia nie działa na żadnej stronie
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Może błąd w numerze? U mnie na stronie www pojawił się dość szybko model, silnik i kolor. Szybko tzn. po tygodniu od złożenia zamówienia.
To chyba pomyliłem z nr konfiguracji
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
U mnie zaraz po zamówieniu ukazał jaki model auta silnik i kolor i nic więcej. Czemu to ma służyć jeżeli nie wiadomo kiedy produkcja i co dalej a jakie auto zamówione bo to wiemy. Czy te dane będą się zmieniały i będą uzupełniane z podanymi terminami czy tylko wie o tym dealer?
Na jakiej stronie to sprawdzacie? Mój ma Vin już 2 miesiące
Może tu coś więcej będzie:
https://www.fleet.business/liefertermin ... tml#nwkomm
https://www.fleet.business/liefertermin ... tml#nwkomm
Jeeeeeeest i on nareszcie!!!!!
Od 3 czerwca dopiero dziś (20.01.2023) w Łodzi
Byłam świecie przekonana ze to auto pojawi się na wiosnę a tu taka niespodzianka. W poniedziałek jadę załatwiać dokumenty mam nadzieje ze Wasze T-rocki tez w końcu do Was dotrą
Od 3 czerwca dopiero dziś (20.01.2023) w Łodzi
Byłam świecie przekonana ze to auto pojawi się na wiosnę a tu taka niespodzianka. W poniedziałek jadę załatwiać dokumenty mam nadzieje ze Wasze T-rocki tez w końcu do Was dotrą
Gratulacje i bardzo zazdraszczamy