Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Na początku drugiego tygodnia
Na początku drugiego tygodnia ale którego miesiąca? Bo moje było wyprodukowane w czwartym tygodniu ale listopada, i dalej stoi w porcie
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Daro - żeby cię pocieszyć moje też stoi nadal w tym jebanym porcie...
podejście zajebiste koncernu...
podejście zajebiste koncernu...
Byłem bardzo cierpliwy ale już mnie to tak zaczyna wkur....ć że mam dość, auto zamówione 7 kwiecień, odbiór miał być na sierpień, i tylko dlatego zdecydowałem się na t-roca, w planach miałem golfa ale rok czekania mnie zniechęcił, tu miał być po 4 miesiącach od zamówienia odbiór. Za chwilę będzie 11 miesięcy od zamówienia, no jak tu się nie wkurwić
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Zaczęli produkcję pod koniec grudnia a skończyli w drugim tygodniu stycznia (niby rocznik z tego roku ma być)
Daro nie zazdroszczę, nerwicy bym dostał jakby tyle czasu moje auto na transport czekało
Daro nie zazdroszczę, nerwicy bym dostał jakby tyle czasu moje auto na transport czekało
Tak samo wybrałem t Roca bo obiecali mi że będzie już po 3 miesiącach, gdybym wiedział że będzie to trwało ponad pół roku to bym szukał dalej
mój kolega zamówił tez Golfa w Kombi na wypasie, zamówienie lipiec 2021, wstępna planowana produkcja 22 tydzień tego roku, ale to może się zmienić :D:D więc z tym to jeszcze większa obsuwa jak z tym T-Rockiem.. chociaż tyle dobrze że auta wyprodukowane, przynajmniej tak mówią dilerzy jak by to była produkcja Niemiecka to pewnie już dawno by były w salonach, na lorę i ogień a tutaj statki i inne cuda wianki..
Sądziłem, że ja czekam długo (jeszcze nie zaczeli produkować) ale czytam, że innych też testują na cierpliwość.Daro2 pisze: ↑23 sty 2023, 15:15Byłem bardzo cierpliwy ale już mnie to tak zaczyna wkur....ć że mam dość, auto zamówione 7 kwiecień, odbiór miał być na sierpień, i tylko dlatego zdecydowałem się na t-roca, w planach miałem golfa ale rok czekania mnie zniechęcił, tu miał być po 4 miesiącach od zamówienia odbiór. Za chwilę będzie 11 miesięcy od zamówienia, no jak tu się nie wkurwić
A może trzeba się zastanowić i zrobić "zlot oczekujących na T-Roca", pożalimy się w własnym gronie na żywo.
O... napijemy się i wtedy COŚ na pewno wymyślimy.
T-Roc Style 1.5 DSG Ascot Gray+Czarny, Pakiet Komfort, System Easy Open & Close z alarmem, Szyby przyciemniane, Kierownica podgrzewana, Kamera Cofania, Travel Assist High. Zamówiony 27.06.2022r., produkcja 19tydz.2023 r., odebrany 23.06.2023 r.
T-Roc klub Polska
Tu nie ma się co żalić, raczej tupnąć mocno nogą !Jestem mocno wkurżony bo VW nie traktuje nas klientów zbyt serio a nawet powiedziałbym traktuje lekceważąco. Nie spodziewałem się tego robiąc zamówienie.
1.5 150KM FL Style DSG odebrany 03.03.2023