Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?

Wszystkie tematy związane z Volkswagenem T-Roc - zakup, eksploatacja, problemy itd.
Dampi

Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?

Post autor: Dampi »

Na początku drugiego tygodnia
Daro2

Post autor: Daro2 »

Dampi pisze: 23 sty 2023, 14:02 Na początku drugiego tygodnia
Na początku drugiego tygodnia ale którego miesiąca? Bo moje było wyprodukowane w czwartym tygodniu ale listopada, i dalej stoi w porcie
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
bazylosss

Post autor: bazylosss »

Daro - żeby cię pocieszyć moje też stoi nadal w tym jebanym porcie...

podejście zajebiste koncernu...
Daro2

Post autor: Daro2 »

bazylosss pisze: 23 sty 2023, 14:51 Daro - żeby cię pocieszyć moje też stoi nadal w tym jebanym porcie...

Byłem bardzo cierpliwy ale już mnie to tak zaczyna wkur....ć że mam dość, auto zamówione 7 kwiecień, odbiór miał być na sierpień, i tylko dlatego zdecydowałem się na t-roca, w planach miałem golfa ale rok czekania mnie zniechęcił, tu miał być po 4 miesiącach od zamówienia odbiór. Za chwilę będzie 11 miesięcy od zamówienia, no jak tu się nie wkurwić 😔
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Dampi

Zaczęli produkcję pod koniec grudnia a skończyli w drugim tygodniu stycznia (niby rocznik z tego roku ma być)

Daro nie zazdroszczę, nerwicy bym dostał jakby tyle czasu moje auto na transport czekało
Dampi

Tak samo wybrałem t Roca bo obiecali mi że będzie już po 3 miesiącach, gdybym wiedział że będzie to trwało ponad pół roku to bym szukał dalej
bazylosss

mój kolega zamówił tez Golfa w Kombi na wypasie, zamówienie lipiec 2021, wstępna planowana produkcja 22 tydzień tego roku, ale to może się zmienić :D:D:D więc z tym to jeszcze większa obsuwa jak z tym T-Rockiem.. chociaż tyle dobrze że auta wyprodukowane, przynajmniej tak mówią dilerzy :) jak by to była produkcja Niemiecka to pewnie już dawno by były w salonach, na lorę i ogień a tutaj statki i inne cuda wianki..
Indi

Post autor: Indi »

Daro2 pisze: 23 sty 2023, 15:15
bazylosss pisze: 23 sty 2023, 14:51 Daro - żeby cię pocieszyć moje też stoi nadal w tym jebanym porcie...

Byłem bardzo cierpliwy ale już mnie to tak zaczyna wkur....ć że mam dość, auto zamówione 7 kwiecień, odbiór miał być na sierpień, i tylko dlatego zdecydowałem się na t-roca, w planach miałem golfa ale rok czekania mnie zniechęcił, tu miał być po 4 miesiącach od zamówienia odbiór. Za chwilę będzie 11 miesięcy od zamówienia, no jak tu się nie wkurwić 😔
Sądziłem, że ja czekam długo (jeszcze nie zaczeli produkować) ale czytam, że innych też testują na cierpliwość.
A może trzeba się zastanowić i zrobić "zlot oczekujących na T-Roca", pożalimy się w własnym gronie na żywo.
O... napijemy się i wtedy COŚ na pewno wymyślimy.
T-Roc Style 1.5 DSG Ascot Gray+Czarny, Pakiet Komfort, System Easy Open & Close z alarmem, Szyby przyciemniane, Kierownica podgrzewana, Kamera Cofania, Travel Assist High. Zamówiony 27.06.2022r., produkcja 19tydz.2023 r., odebrany 23.06.2023 r.
bazylosss

T-Roc klub Polska 🤣
Mun

Post autor: Mun »

Tu nie ma się co żalić, raczej tupnąć mocno nogą !Jestem mocno wkurżony bo VW nie traktuje nas klientów zbyt serio a nawet powiedziałbym traktuje lekceważąco. Nie spodziewałem się tego robiąc zamówienie.
1.5 150KM FL Style DSG odebrany 03.03.2023 :lol:
ODPOWIEDZ