Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Cześć,
Chcę dodać zamówione auto na myvolkswagen.pl ale wpisując nr komisji wyskakuje komunikat „Ups, coś poszło nie tak. Spróbuj ponownie później”. Próbuje od 3 dni i cały czas to samo, co może być nie tak ?
Chcę dodać zamówione auto na myvolkswagen.pl ale wpisując nr komisji wyskakuje komunikat „Ups, coś poszło nie tak. Spróbuj ponownie później”. Próbuje od 3 dni i cały czas to samo, co może być nie tak ?
Vw T-roc FL Style 1.5 TSI DSG, Indium Grey. Wyposażenie ( Pakiet Comfort, hak, kamera, elektryczna klapa, System Easy Open & Close z alarmem, side assist). Zamówiony 09.09.2022
A dawno zamówiłeś ? Gdzieś tutaj wyżej ktoś pisał - że tak tydzień, dwa od zamówienia dopiero cokolwiek się pojawiało.
Auto zamówione we wrześniu, trochę moja wina bo usunąłem przez przypadek z garażu gdzie miałem tylko dane Vin (nieznany) i chciałem dodać raz jeszcze i mi już nie wchodzi
Vw T-roc FL Style 1.5 TSI DSG, Indium Grey. Wyposażenie ( Pakiet Comfort, hak, kamera, elektryczna klapa, System Easy Open & Close z alarmem, side assist). Zamówiony 09.09.2022
Na pokładzie Parany dotarły dziś do Emden kolejne T-Rocki również dla Pań, które w dzisiejsze święto na nie oczekują...
Witajcie
Od jakiegoś czasu obserwuje wasze forum bo też czekam na mojego T-roca. To moje pierwsze nowe auto
Zamówiony 21.10, 1.5 Style DSG z elektryczną klapą, pakietem zimowym, kamerą cofania, kołem zapasowym, Audio Beats i w Black style. Dzisiaj wpłynął na Paranie do Emden. Jestem ciekawa kiedy dotrze do salonu Czytając Wasze perypetie nieraz się stresowałam. Póki co idzie według planu Oby tak dalej
Pozdrawiam
Od jakiegoś czasu obserwuje wasze forum bo też czekam na mojego T-roca. To moje pierwsze nowe auto
Zamówiony 21.10, 1.5 Style DSG z elektryczną klapą, pakietem zimowym, kamerą cofania, kołem zapasowym, Audio Beats i w Black style. Dzisiaj wpłynął na Paranie do Emden. Jestem ciekawa kiedy dotrze do salonu Czytając Wasze perypetie nieraz się stresowałam. Póki co idzie według planu Oby tak dalej
Pozdrawiam
W marcu będziesz nim smigac
Przy odrobinie szczęścia to na koniec przyszłego tyg.
Opisz swoje proszę wrażenia.
Kobiece oko i ucho jest bardziej wyczulone.
Przy odrobinie szczęścia to na koniec przyszłego tyg.
Opisz swoje proszę wrażenia.
Kobiece oko i ucho jest bardziej wyczulone.
1.5 DSG 6,0 spalanie
-
Info od sprzedawcy - w piątek będzie w salonie, odbiór wtorek/środa…maciej.plock pisze: ↑07 mar 2023, 15:39 Zamówienie 2 tydzień grudnia 22.
Wersja style z kamera i pakiet zima.
Produkcja 6 tydzień 2023.
Aktualnie dojechał do Poznania.
Obyś się nie mylił chociaż nastawiona jestem bardziej na koniec marca I jeszcze musi wlecieć ceramika przed pełną eksploatacją.
A co do słuchu, to teraz jeżdżę prawie 18 letnią BMKą i moje ucho jest doskonale wyćwiczone na wszelkie stuki, puki, szmery i świergolenia
Także zdam relację na bieżąco jak tylko wpadnie w mogę łapki
Jak to czytam to tak jak byś oczekiwał recenzji Maybacha
to tylko VW, jak każde auto jeździ skręca hamuje… nowe to jakie mogą być odczucia.. pachnieć będzie nowością…
Mam swojego T-ROC'a od tygodnia. Nie wiem jak jeździ się Maybachem, ale przed złożeniem zamówienia interesował mnie LEXUS UX. Po jeździe próbnej UX i VW wybrałem VW i jestem bardzo zadowolony z tego wyboru. Auto nie rzuca się w oczy, a wygoda i komfort jest super.