Cześć!
Od maja 2021 mam VW T-Roc w wersji 1,5 litra. Niestety od jakiegoś czasu w czasie jazdy po nierównościach wydobywa się bardzo głośny i irytujący dźwięk (skrzypienie, piszczenie) wydobywający się z lewej części auta (fotel kierowcy/drzwi przednie lub tylne/słupek środkowy). Podczas długiej jazdy jest to naprawdę męczące, czy ktoś spotkał się z podobnym problemem? Czy istnieje jakieś rozwiązanie, które pozwoli wyeliminować to?
Dodatkowo jeszcze powiem, że na lakierze w dolnych partiach karoserii mam mnóstwo pomarańczowych, bardzo małych kropek. Czytałem, że mogą to być resztki utleniającego się tlenku żelaza. Czy jakieś zabiegi na lakier są polecane, by usunąć to?
Dźwięki w kabinie kierowcy
- Marecki1976
Re: Dźwięki w kabinie kierowcy
Jakby nie było jest jeszcze przecież gwarancja więc nie zwlekać tylko jechać. Może fachowcy dojdą
T-Roc 1.5 《30.12.2022》
No z tymi fachowcami to żeś pojechałMarecki1976 pisze: ↑10 mar 2023, 16:22 Jakby nie było jest jeszcze przecież gwarancja więc nie zwlekać tylko jechać. Może fachowcy dojdą
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
- Marecki1976
Nadzieję trzeba mieć aczkolwiek i ch też omijam szerokim łukiem.Daro2 pisze: ↑10 mar 2023, 17:16No z tymi fachowcami to żeś pojechałMarecki1976 pisze: ↑10 mar 2023, 16:22 Jakby nie było jest jeszcze przecież gwarancja więc nie zwlekać tylko jechać. Może fachowcy dojdą
Dzisiaj znalazłem na allegro moje dywaniki 4szt i matę bagażnika jakie mi zaoferował gratis mój wspaniały dealer za całe 219zl
T-Roc 1.5 《30.12.2022》
U mnie poskrzypuje przy desce rozdzielczej, gdzieś w okolicy wyświetlacza zegarów wirtualnych... jest to bardzo irytujący dźwięk skrzypienia.. W aso oczywiście mowia ze to nie podlega gwarancji.. także tego twarde plastyki dają o sobie znac
-
Norma. Miałem A6 z 16r skrzypiało z tylu, mam octavię 21r skrzypi pod kierownica, będę miał troca tez będzie skrzypiał.
Wsiądź do passata tam dopiero skrzypi ze szybciej z niego wysiądziesz
Taki urok aut