Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Na myvolkswagen nie ma żadnych statusów związanych z produkcją. Od zamówienia do dostarczenia do salonu 66 dni + tydzień do finalnego odbioru.
Na myvolkswagen udało mi się dodać auto po nr importera, po czym wszystkie dane znikneły. VIN się tam nie pojawił. Jak zjechał z taśmy, musiałem dodać ręcznie po VIN.
Na polskiej stronie poza informacja o roczniku, modelu, kolorze nie ma nic wiecej. Mozemy co najwyzej sobie ustawic pewne kwestie zwiazane z WeConnect - wylogować urządzenie mobilne, ustawić powiadomienia, zmienić S-Pin, usunać klucz mobilny etc, oraz podejrzeć to co we connect oferuje - czyli spalanie ostatniej podrózy, ilosc przejechanych km etc, status pojazdu, zarzadzac uzytkownikami czy sprawdzic date przegladu/serwisu.
Na niemieckiej dodatkowo mozna pobrac manul i sprawdzic kwestie wyposazenia (po aktywowaniu We Connect).
Ogólnie rzecz biorąc nic ciekawego tam nie ma.
Na myvolkswagen udało mi się dodać auto po nr importera, po czym wszystkie dane znikneły. VIN się tam nie pojawił. Jak zjechał z taśmy, musiałem dodać ręcznie po VIN.
Na polskiej stronie poza informacja o roczniku, modelu, kolorze nie ma nic wiecej. Mozemy co najwyzej sobie ustawic pewne kwestie zwiazane z WeConnect - wylogować urządzenie mobilne, ustawić powiadomienia, zmienić S-Pin, usunać klucz mobilny etc, oraz podejrzeć to co we connect oferuje - czyli spalanie ostatniej podrózy, ilosc przejechanych km etc, status pojazdu, zarzadzac uzytkownikami czy sprawdzic date przegladu/serwisu.
Na niemieckiej dodatkowo mozna pobrac manul i sprawdzic kwestie wyposazenia (po aktywowaniu We Connect).
Ogólnie rzecz biorąc nic ciekawego tam nie ma.
Ja dzis dostałam informację od dealera że auto wypłynęło 27 maja, więc niedlugo będę testować nowe autko
Super A długo czekałeś od wyprodukowania do załadunku ?
Vw T-roc FL Style 1.5 TSI DSG, Indium Grey. Wyposażenie ( Pakiet Comfort, hak, kamera, elektryczna klapa, System Easy Open & Close z alarmem, side assist). Zamówiony 09.09.2022
Też czekałem na Troc-a z podobnym wyposażeniem 242 dni od 20 mają 2022 do 16 stycznia 2023
Zamawiałam w połowie lutego, 28 marca podobno zakończona została produkcja... 27 maja wypłynął statkiem i teraz dealer mowi ze zostało jeszcze od 2 tyg do miesiaca oczekiwania aż dojedzie do salonu...
Wszystko zależy od wyposażenia skrzynia ręczna czy dsg nie wspomnę o dodatkach
Wpływa do Emden
https://www.vesselfinder.com/pl/?imo=9293583
Witam wszystkich oczekujących na t-roca.
Mój egzemplarz zamówiłem 08.05, aktualnie planowany termin produkcji mam na ostatni tydzień września.
Na zamówieniu dealer wpisał datę odbioru 15.08
Mój egzemplarz zamówiłem 08.05, aktualnie planowany termin produkcji mam na ostatni tydzień września.
Na zamówieniu dealer wpisał datę odbioru 15.08
T-Roc Style, 1.5TSI 110kW/150KM, manual, lakier srebrny „Pyrit”z czarnym dachem, Pakiet Comfort, zamówiony 08.05.23
Witam,
zamówiłam dwie autko 6 marca. Dealer potwierdził, że 9 maja został wyprodukowany i jest w transporcie...
Podobno mam odebrać w czerwcu. Mam nadzieję, że tak będzie, bo jak czytam niektóre wpisy to aż strach się bać.
zamówiłam dwie autko 6 marca. Dealer potwierdził, że 9 maja został wyprodukowany i jest w transporcie...
Podobno mam odebrać w czerwcu. Mam nadzieję, że tak będzie, bo jak czytam niektóre wpisy to aż strach się bać.
Całkiem sprawnie idzie twoje zamówienie. A jaką konfiguracje zamawiałaś ?
Vw T-roc FL Style 1.5 TSI DSG, Indium Grey. Wyposażenie ( Pakiet Comfort, hak, kamera, elektryczna klapa, System Easy Open & Close z alarmem, side assist). Zamówiony 09.09.2022