ja mam z nawigacją powinny być znaki a nie ma:)
Fabryczna nawigacja - czy warto?
Re: Fabryczna nawigacja - czy warto?
Ja dokupiłem nawigację w sklepie vw i jest świetna .
Z ciekawości zapłaciłeś te 3250 jak teraz obecnie? Masz rozpoznawanie znakow po zakupie tej navi?
Z ciekawości zapłaciłeś te 3250 jak teraz obecnie? Masz rozpoznawanie znakow po zakupie tej navi?
Rozpoznawanie znaków już miałem mam pakiet travel assist a za navi zapłaciłem 3200
Hmm no ja właśnie mam tracel assist ale bez nawigacji i nie mam opcji włączenia rozpoznawania znakow, chyba że nie umiem znaleźć, jakąś podpowiedź gdzie to zweryfikować czy mam rozpoznawanie znaków?
Po przekroczeniu prędkości dozwolonej odzywa się sygnał ostrzegawczy i pojawia się wykrzyknik przy znaku na nawigacji
Kolego brayan to nie jest funkcja rozpoznawania znaków drogowych, to jest funkcja nawigacji ostrzegająca o przekroczeniu prędkości na podstawie wbudowanej bazy danych. Dokupienie nawigacji jako upgrade nie powoduje automatycznie aktywowania funkcji rozpoznawania znaków drogowych tak jak w samochodzie do produkcji, niestety. Przed facelifitngiem można było kombinować kodowaniem, ale po faceliftingu tylko kody fec/swap poza ASO. Nie wiem jak na chwilę obecną, ale do niedawna kosztowało to chore pieniądze.