Reflektory LED Plus -> LED Matrix
Re: Reflektory LED Plus -> LED Matrix
Zastanawiałem się nad LED plus,polecam matrixy.
Szkoda , że pewnie przy zwykłych ledach temat nie do przejscia
Szkoda , że pewnie przy zwykłych ledach temat nie do przejscia
1.5 DSG 6,0 spalanie
Dzięki. Polecam się
W tym tygodniu kolejne T-roci odwiedziły nas w celu aktywacji funkcji Matrix. Usługę mogę wykonać również zdalnie.
VAG Studio - Diagnostyka & Retrofit | Doposażenia premium | VAS Odis Online Autoryzacja | tel.607196811
Czy rozdzielczość kamery ma istotne znaczenie w reflektorach Matrix, bo logicznie podchodząc skoro poszczególne ledy są wycinane ( wyłączane) to kamera powinna bardzo precyzynie identyfikować cele przed autem, czego z kolei nie musi tak samo robić kamera w Led Plus ? Ktoś coś?
1.5 150KM FL Style DSG odebrany 03.03.2023
W obu wariantach jest ta sama kamera asystująca 2Q0.. 4 generacji, często różnią sie softem ale on akurat nie ma wpływu na rozdzielczość pracy.Mun pisze: ↑28 cze 2024, 15:10 Czy rozdzielczość kamery ma istotne znaczenie w reflektorach Matrix, bo logicznie podchodząc skoro poszczególne ledy są wycinane ( wyłączane) to kamera powinna bardzo precyzynie identyfikować cele przed autem, czego z kolei nie musi tak samo robić kamera w Led Plus ? Ktoś coś?
VAG Studio - Diagnostyka & Retrofit | Doposażenia premium | VAS Odis Online Autoryzacja | tel.607196811
Ja również serdecznie polecam wizytę w VAG studio. Szybka akcja z lampami jak również można uzyskać pomoc w temacie lakiernictwa!
Mam uaktywnione Matrix z Led +. To REWELACJA . Testowanie trwało 1g w nocnej jazdy. Jesteśmy całkowicie wolni od przełączania świateł, to takie dsg świateł. Boczne przestrzenie świetnie oświetlone nie oślepiając aut przed nami. Żaden użytkownik z przeciwka nie sygnalizował oślepienia. Jesienią wykonamy test dwóch Troków Matrix jadących z przeciwnych kierunków.
MISTRZ z VAG Studio Tychy . Szybki termin, krótka usługa. Jestem bardzo zadowolony. Dwa Troki.
Pozdro dla fachowca. POLECAM wszystkim.
MISTRZ z VAG Studio Tychy . Szybki termin, krótka usługa. Jestem bardzo zadowolony. Dwa Troki.
1.5 150KM FL Style DSG odebrany 03.03.2023
Dzięki za odwiedziny i miłe słowo. Usługę wykonujemy również w Tiguan/Taos. Wymagane jest przesłanie do nas nr VIN w celu weryfikacji możliwości aktywacji. (odpowiedni kod wyposażenia w kodach PR)Mun pisze: ↑06 lip 2024, 7:32 Mam uaktywnione Matrix z Led +. To REWELACJA . Testowanie trwało 1g w nocnej jazdy. Jesteśmy całkowicie wolni od przełączania świateł, to takie dsg świateł. Boczne przestrzenie świetnie oświetlone nie oślepiając aut przed nami. Żaden użytkownik z przeciwka nie sygnalizował oślepienia. Jesienią wykonamy test dwóch Troków Matrix jadących z przeciwnych kierunków.