Vw Krotoski Wolica ostrzeżenie
Re: Vw Krotoski Wolica ostrzeżenie
Ale co z tego że tydzień w oponach się nie zgadza? Pierwsze słyszę żeby ktoś się do tego doczepił.
Kolega nie napisał konkretnie jaki DOT występuje na wszystkich 4 oponach.
Jaki paragraf mówi że opony mają być identyczne?
A jak samochód kupujesz z 2024r. a tylne szyby są z 2023 to też producent/dealer oszukał?
Tak samo kolega nie wstawił żadnego zdjęcia tego błotnika. Każdy tutaj komentuje a nikt nie wie jakiego typu jest to uszkodzenie? Klar zadrapany? Farba do podkładu zdarta? wgniecenie? jaka głębokość wgniecenia? dokumentacja fotograficzna?
Kolega nie napisał konkretnie jaki DOT występuje na wszystkich 4 oponach.
Jaki paragraf mówi że opony mają być identyczne?
A jak samochód kupujesz z 2024r. a tylne szyby są z 2023 to też producent/dealer oszukał?
Tak samo kolega nie wstawił żadnego zdjęcia tego błotnika. Każdy tutaj komentuje a nikt nie wie jakiego typu jest to uszkodzenie? Klar zadrapany? Farba do podkładu zdarta? wgniecenie? jaka głębokość wgniecenia? dokumentacja fotograficzna?
Tez tak uważam zbyt pochopne oskarżenia
Co do wyrejestrowania było trochę zachodu a za ubezpieczeniem jeszcze czekam ale mam nauczkę na przyszłość źle trafiłem na nieuczciwego dealera i na sprzedawcę p.Iwona która mnie zapewniała że samochód jest ok
Keram to nie jest oskarżenie tylko ostrzeżenie dla przyszłych nabywców żeby uważali a ty jak chcesz to możesz jechać do tego salonu i kupić auto nikt tobie nie zabroni
Ni jak nie mogę wykoncypować, jakie jest logiczne uzasadnienie wymogu, by wszystkie opony były wyprodukowane w tym samym tygodniu i czego to dowodzi? Powstaje dylemat, czy lepiej mieć trzy opony z bieżącego tygodnia i jedną z poprzedniego czy wszystkie cztery z poprzedniego?
Chyba autor tu nieźle popłynął, błotnik rozumiem, ale z tymi oponami? Daty na pasach też z jednego dnia?
Co do opon to jak państwo uważacie wasz wybór dałem tylko przykład to co zauważyłem
Ale czego to dowodzi że są inne tygodnie? Przecież to zupełnie normalne...
Ktoś wcześniej napisał o pasach bezpieczeństwa? sprawdzałeś daty? Szyby się zgadzają? Reflektory z tego samego miesiąca?
Przepraszam Cię ale czepiasz się Pan w tym przypadku bezpodstawnie. Każde auto jest składane z różnych części, jedne przeleżą do czasu montażu dłużej, inne krócej. Pewnie ma to związek z logistyką dostaw od poddostawców i nic w tym nadzwyczajnego.
Z błotnikiem też nie wierzę że nie masz zdjęć w telefonie. Myślę że uczciwie by było pokazać jaka to była skala szkody ale jednak nie chcesz tego pokazać.
Przykład czego?
Czy kwestia błotnika jest na poziomie opon?
Dlaczego nie chcesz umieścić zdjęcia?
Po oponach należało sprawdzić daty na klockach hamulcowych.
Sprawdzić czy turbina jest z tego samego tygodnia co silnik.
Bez zdjęcia to ociera się o no właśnie niech każdy sobie dopowie.
Czy to było wgniecenie.
Minimalny odprysk?
Taki ,jakich pełno będzie po miesiącu użytkowaniu.
Coś do spolerowania to byłoby dla mnie na plus.
Dogadalbym się na polerke i darmowa wymianę oleju
Wszyscy zadowoleni, , życie to nieustanne rozwiązywanie sytuacji podbramkowych
Czy kwestia błotnika jest na poziomie opon?
Dlaczego nie chcesz umieścić zdjęcia?
Po oponach należało sprawdzić daty na klockach hamulcowych.
Sprawdzić czy turbina jest z tego samego tygodnia co silnik.
Bez zdjęcia to ociera się o no właśnie niech każdy sobie dopowie.
Czy to było wgniecenie.
Minimalny odprysk?
Taki ,jakich pełno będzie po miesiącu użytkowaniu.
Coś do spolerowania to byłoby dla mnie na plus.
Dogadalbym się na polerke i darmowa wymianę oleju
Wszyscy zadowoleni, , życie to nieustanne rozwiązywanie sytuacji podbramkowych
1.5 DSG 6,0 spalanie
Galux20 wszystko ładnie pięknie chce wstawić zdjęcie ale nie można zmniejszam rozmiar zdjęcia i nic wyskakuje takie coś Przestrzeń na dysku przeznaczona na załączniki jest już zapełniona.