Pierwsza awaria

Wszystkie tematy związane z Volkswagenem T-Roc - zakup, eksploatacja, problemy itd.
Awatar użytkownika
JacK666

Pierwsza awaria

Post autor: JacK666 »

w lusterkach bocznych są diody swiecące w dół i oświetlające otoczenie obok drzwi przednich w formie takiej szachownicy widoczenj na podłożu.
I z prawej strony ten wzór delikatnie na brzegu się uszkodził i wygląda to mało estetycznie.
R-line 2023, 1.5 manual, komfort, led plus, beats, kamera, 18 cali, easy open, keyless itd.
Awatar użytkownika
stlag

Re: Pierwsza awaria

Post autor: stlag »

jak jest na gwarancji auto to do ASO - wymieniają gratis
1,5TSI Manual ;) , Style, LEDPlus, itd....
Awatar użytkownika
stlag

jak jest na gwarancji auto to do ASO - wymieniają gratis, ja już po wymianie po roku
Awatar użytkownika
JacK666

Post autor: JacK666 »

stlag pisze: 07 lut 2025, 19:36 jak jest na gwarancji auto to do ASO - wymieniają gratis, ja już po wymianie po roku
Przy okazji wymiany oleju na początku czerwca im to pokażę, choć wołabym wymianę nie tej lampki tylko całego samochodu :-)

A wiesz może czy to jest jakiś nadruk na przesłonie diody czy wprost na diodzie czy coś bardziej skomplikowanego bo najchętniej bym się tej kratki pozbył całkowicie bo przez nią to i tak slabo coś widać.
R-line 2023, 1.5 manual, komfort, led plus, beats, kamera, 18 cali, easy open, keyless itd.
Awatar użytkownika
stlag

W sumie to nie wiem co tam w środku jest, czy może jakiś wzorek dziurkowany? Zgłosiłem w ASO i bez komentarza wymienili na nowe w obydwu lusterkach
Awatar użytkownika
Y@rek

Post autor: Y@rek »

W moich dwóch lusterkach też "zanika" siateczka i to w oczach. Co kilka dni jest jej mniej. Pojawiły się jakieś inne, owalne wzorki. Ta siateczka to jakiś słaby pomysł, też wolałbym jasne jednolite oświetlenie skoro ma oświetlać wejście do auta. Te fragmenty z owalnymi obszarami świecą zresztą lepiej niż ta fabryczna siateczka w kwadraciki. Niestety wzorek jest wewnątrz lampki led i pozbycie się go jest trudne. Tak więc czeka mnie również wizyta w ASO, bo teraz wygląda to dziwacznie. Historia podobna jak z kierunkowskazami - fabryka wie i nic z tego sobie nie robi (chyba).
ODPOWIEDZ