Nie pamietam dokładnie, ale z tego korzystałem chyba. https://www.golfmk7.com/forums/index.ph ... 13.326032/
Pin 16+, pin 5 masa. Z tym, że tak teraz patrzę po zdjęciach, to z przodu masy gotowej też nie ma wyprowadzonej, trzeba się wcinać w istniejący przewód.
Zdjęcie masz z t-roca mojego. Piny się zgadzają, 16 i 5. Lampki z wiązkami i pinami kupujesz u Chińczyka, wszystko pasuje. U mnie złącze było różne między lewymi i prawymi drzwiami, ale na 99% piny pasowały, bo nie przypominam sobie abym coś kombinował.
Ok, dziękuję za pomoc. Jak znajdę czas to biorę się za montaż . Lampki już kupiłem, tylko za duże są piny i nie wejdą do kostki.... Muszę mniejszych poszukać...
Pozdrawiam
007d pisze: ↑26 lut 2025, 17:35
Witajcie, a jak włączyć światła przeciwmgłowe (te prostokąciki na zderzaku-chyba to przeciwmgłowe) w T-roc 1,5 2025 life plus ?
A dokupiłeś reflektory LED Plus? Jeżeli masz podstawową wersje Life Plus to nie masz tam świateł.
Tak czy siak w wersji poliftowej nie ma świateł przeciwmgłowych w zderzaku - są niby zintegrowane w zwykłych światłach (coś tam minimalnie szerzej świeci, możliwe że to ten sam element co przy doświetlaniu zakrętów) - przynajmniej w LED Plus, czy LED Basic też to ma nie wiem.
pshemus pisze: ↑26 lut 2025, 18:47
Tak czy siak w wersji poliftowej nie ma świateł przeciwmgłowych w zderzaku - są niby zintegrowane w zwykłych światłach (coś tam minimalnie szerzej świeci, możliwe że to ten sam element co przy doświetlaniu zakrętów) - przynajmniej w LED Plus, czy LED Basic też to ma nie wiem.
Przy Led Plus jest to dodatek nazywany przez VW "światła na złą pogodę" i to są dodatkowe diody i odbłyśniki umieszczone w rogu lampy głównej świecące jako doświetlanie zakrętów przy włączonych kierunku i zmniejszonej prędkości (strona w która skręcamy) oraz istnieje możliwość ich włączenia na stałe przełącznikiem podczas normalnej jazdy (wyciągamy przełącznik raz). Świecą całkiem szeroko, praktycznie doświetlają 180 stopni przed samochodem czyli całe boki.
Zapalają się też automatycznie gdy są włączone światła i jest wsteczny bieg - wtedy świecą z obu stron.
R-line 2023, 1.5 manual, komfort, led plus, beats, kamera, 18 cali, easy open, keyless itd.