To jest twój przypadek, u mnie tak kolorowo to nie wygląda. Widocznie prowadzą różną politykę co do klientów lub jest zależne od dobrej woli. Ja jestem na etapie rzecznika i prawnika. Cieszę się twoim szczęściem ja jedynie stwierdzam ze to ostatni vw.Ziomekatomek pisze: ↑07 mar 2025, 16:38Nieprawda.Gadzina025 pisze: ↑07 mar 2025, 15:52 Papier nie ma wcale znaczenia, jeśli w systemie nie ma informacji o przedłużonej gwarancji, można w ramkę wstawić i powiesić nad łóżkiem.
Centrala ma totalnie w du..e niby błaha sprawa bo co to jest wpisać w system coś co się kupiło razem z samochodem. Inne serwisy nie biorą pod uwage certyfikatu jeśli nie widza tego u siebie w bazie.
Jak byłem ostatnio na przeglądzie to wyskoczyło w systemie, że pakiet przeglądów kończy się po 36 miesiącach, a nie po 48 jak było napisane w "papierze". Gość od serwisu dodzwonił się do centrali i to wyjaśnił, pomimo tego, że było po 17.00.
Samochód był kupiony gdzie indziej.
Przedłużona Gwarancja oraz Pakiet Serwisowy
-
Re: Przedłużona Gwarancja oraz Pakiet Serwisowy
No niedobrze to świadczy o VW.
Nawet jeśli są to jakies jednostkowe przypadki.
Mimo wszystko też, generalnie, robia jednak dobre auta, więc chyba więcej zarobią, skorzystają na tym ze ktoś ma przedłużona gwarancje bo będzie serwisował w ASO - niz jest ryzyko że z tej gwarancji będzie musiał w razie pecha skorzystać.
Nawet jeśli są to jakies jednostkowe przypadki.
Mimo wszystko też, generalnie, robia jednak dobre auta, więc chyba więcej zarobią, skorzystają na tym ze ktoś ma przedłużona gwarancje bo będzie serwisował w ASO - niz jest ryzyko że z tej gwarancji będzie musiał w razie pecha skorzystać.
Wpisałem swój vin i niestety taka informacj:
“ Niestety nie możemy znaleźć Twojego pojazdu”
Co teraz? Mam także przedłużoną gwarancję- na papierze
“ Niestety nie możemy znaleźć Twojego pojazdu”
Co teraz? Mam także przedłużoną gwarancję- na papierze
Nie demonizowałbym, może to tylko kwestia tego systemu, do którego wiedzie ów link.
Przecież w zamówieniu/specyfikacji jest to rozpisane jako pozycja z ceną.