Wycieraczki
-
Wycieraczki
Część, przyszedł u mnie czas na wymianę wycieraczek. Jakieś polecacie, oprócz Boscha Aerotwin ?
-
Re: Wycieraczki
Tak szybko na wymianę wycieraczek ja cały czas na swoich poprzednich samochodach miałem bosch były super
-
Od początku nie były za dobre, a za późno aby oddać je na gwarancę
właśnie, u mnie też jakoś beznadziejnie te oryginalne wycieraczki zbierają. To jakaś moja szczególna przypadłość czy ogólny problem z tym modelem?
nie, tak jest w dzisiejszych autach. Wycieraczki wytrzymują niewiele. znam przypadki w oplach, ze po 2tyg były do wyrzucenia, u mnie po pol roku tez już przód daje znać o sobie- tył wymieniony na gwarancji
a ile jest standardowej gwarancji na pióra?
Ja mam ponad 20 tysiecy przebiegu i w maju 2 lata i przednie zbierają idealnie. Tylko od dawna skacze;-(
Przejechane 25tys km, przednie działają bez zarzutu, tylna wymieniana (piszczała przy wycieraniu).
U mnie po 18.000 tylna już wymieniona, skakała i hałasowała - zawitał BOSH - na razie jest cicho. Przód jeszcze zbiera i nie zgrzyta, do wiosny powinny wytrzymać .
Zam 12.10.2018 - Odbiór 12.07.2019
1.5 TSI DADA DSG Premium/17"/Pakiet Komfort/Drogowy/Sport/Siedzenia komfort/Podgrzewana Tiptronic/Park Assist/Rear Assist/El Bagaznik/Keyless Full/Phone Comfort/Beats.
1.5 TSI DADA DSG Premium/17"/Pakiet Komfort/Drogowy/Sport/Siedzenia komfort/Podgrzewana Tiptronic/Park Assist/Rear Assist/El Bagaznik/Keyless Full/Phone Comfort/Beats.