Elektrycznie regulowane fotele
Elektrycznie regulowane fotele
Cześć wszystkim.
Bardzo poważnie rozważam zakup T-Roca, ale jest jedna rzecz, która mnie zastanawiam, a na temat której nie mogę znaleźć zbyt wielu informacji. Czy w żadnej wersji wyposażenia nie ma nawet w opcji możliwości dokupienia elektrycznie regulowanych foteli (najlepiej z pamięcią ustawień)?
Bardzo poważnie rozważam zakup T-Roca, ale jest jedna rzecz, która mnie zastanawiam, a na temat której nie mogę znaleźć zbyt wielu informacji. Czy w żadnej wersji wyposażenia nie ma nawet w opcji możliwości dokupienia elektrycznie regulowanych foteli (najlepiej z pamięcią ustawień)?
Re: Elektrycznie regulowane fotele
z tego co się orientuje nie ma możliwości...
Dzięki za szybką odpowiedź. Nie jest to co prawda coś, co dyskwalifikuje ten samochód w moich oczach, ale jest to wręcz zadziwiające, bo chyba każde inne auto naokoło T-Roca ma to chociażby w opcji (Kamiq, Karoq, Ateca, jedynie Arona chyba też tego nie ma). I chyba ogólnie to powinien być raczej standard w segmencie. No ale takie już moje szczęście, że upodobałem sobie T-Roca i akurat tutaj tego nie ma
Jeśli autem jeździ kilku kierowców to ma to faktycznie sens. U mnie (jeżdżę właściwie tylko ja) to jest to trochę sztuka dla sztuki.
Mam elektryczne fotele (Tiguan) ale raz je ustawiłem i tyle. Dodatkowo nie widzę jakiejś mega różnicy pomiędzy tymi elektrycznymi i pozostałymi. Fakt - są wygodne, ale nie na tyle, żeby było to jakieś mega ważne przy wyborze auta.
Mam elektryczne fotele (Tiguan) ale raz je ustawiłem i tyle. Dodatkowo nie widzę jakiejś mega różnicy pomiędzy tymi elektrycznymi i pozostałymi. Fakt - są wygodne, ale nie na tyle, żeby było to jakieś mega ważne przy wyborze auta.
Właśnie u nas jest dwójka kierowców i tym bardziej byśmy z tego korzystali w nowym aucie, żeby każdy mógł się nacieszyć jazdą
Tak jak napisałem wyżej: jasne, że to tylko bajer i wygoda, no ale właśnie, jest to wygoda jak przy codziennej wymianie kierowców wystarczy tylko kliknąć guziczek i wiadomo, że ma się dokładnie to samo ustawienie co wczoraj.
Tak jak napisałem wyżej: jasne, że to tylko bajer i wygoda, no ale właśnie, jest to wygoda jak przy codziennej wymianie kierowców wystarczy tylko kliknąć guziczek i wiadomo, że ma się dokładnie to samo ustawienie co wczoraj.
Jak by bylo to nawet nie trzeba by nic klikac bo auto rozpoznaje ustawienia z kluczyka;-)
Faktycznie, widziałem właśnie wczoraj w jakimś filmie taką opcję. Zawsze można pomarzyć
Niestety w t rocu zrobili jakies głupie oszczędności w możliwym wyposażeniu , mnie brakuje jeszcze ogrzewanej przedniej szyby...
W cenniku tego nie widziałem