Jakie dodatki warto zamówić do T-Roca Premium?
Jakie dodatki warto zamówić do T-Roca Premium?
Wersja Premium wiadomo, jest już dość dobrze wyposażona, ale zastanawiam się nad jeszcze ciekawymi opcjami z dodatkowego wyposażenia. Może ktoś podsunie jakieś ciekawe pomysły albo ma swoje doświadczenia np. z innych modeli VW albo nawet innych marek.
Ja zastanawiam się nad:
- Pakiet Komfort (System nawigaci satelitarnej Discover Media, Pakiet Zimowy, Autoalarm) - 3310 zł
- Szyba tylna oraz boczne tylne dodatkowo przyciemniane - 630 zł
- Dywaniki materiałowe z przodu i z tyłu - 450 zł
- Lusterka zewnętrzne, elektrycznie składane - 740 zł
- System dźwięku - Beats - 2050 zł
- System Keyless Access - bezkluczykowy dostęp i uruchamianie pojazdu dla Autoalarmu - 1650 zł
- Obręcze aluminiowe Montego Bay 18" - 2650 zł
- Pakiet przeglądów 48 miesięcy, max przebieg: 60 000 km - 1490 zł
Razem 12970 zł
Ja zastanawiam się nad:
- Pakiet Komfort (System nawigaci satelitarnej Discover Media, Pakiet Zimowy, Autoalarm) - 3310 zł
- Szyba tylna oraz boczne tylne dodatkowo przyciemniane - 630 zł
- Dywaniki materiałowe z przodu i z tyłu - 450 zł
- Lusterka zewnętrzne, elektrycznie składane - 740 zł
- System dźwięku - Beats - 2050 zł
- System Keyless Access - bezkluczykowy dostęp i uruchamianie pojazdu dla Autoalarmu - 1650 zł
- Obręcze aluminiowe Montego Bay 18" - 2650 zł
- Pakiet przeglądów 48 miesięcy, max przebieg: 60 000 km - 1490 zł
Razem 12970 zł
Re: Jakie dodatki warto zamówić do T-Roca Premium?
Hmmm niby nie dużo tych dodatków, a kwota i tak zacna się zrobiła stosunkowo do ceny auta. Ciekaw jestem tego systemu Beats, podobno nawet niezłe recenzje zbiera - że czysto gra bez walenia basem.
Fajnie byłoby móc gdzieś tego odsłuchać przed zamówieniem, ale to chyba trudny temat...
Fajnie byłoby móc gdzieś tego odsłuchać przed zamówieniem, ale to chyba trudny temat...
Systemu Beats by Dre słuchałem w Polo - dla mnie wypas, ale ja nie mam wielkich wymagań. Tzn. słyszę różnicę, lubię dobry dźwięk i słucham dużo muzy, ale nie słyszę różnicy w kablach jak niektórzy
Np.: słuchawki Beats mi nie leżą za bardzo, za bardzo łupią basem, a w Polówce była kulturka.
Przy tej cenie IMO warto.
Np.: słuchawki Beats mi nie leżą za bardzo, za bardzo łupią basem, a w Polówce była kulturka.
Przy tej cenie IMO warto.
Dzięki. Też słyszałem, że Beats w VW jest na poziomie. Ja też nie mam wielkich wymagań, ale lubię jak coś ładnie gra
A macie może jeszcze jakieś ciekawe pomysły na opcje dodatkowe do Premium?
A macie może jeszcze jakieś ciekawe pomysły na opcje dodatkowe do Premium?
Eh no tak. Zupełnie zapomnialem o tej opcji, a faktycznie warto ją mieć. No to kwota za dodatki powiększa mi się do 14570 zł.
- Car Net: App-Connect - 800 zł
Daje to możliwość podłączenia smartfonu za pomocą kabla USB (Mirror Link, Android Auto i CarPlay) i przeniesienia widoku ekranu smartfona na ekran radia.
youtu.be/PiyYYClUv5E
Daje to możliwość podłączenia smartfonu za pomocą kabla USB (Mirror Link, Android Auto i CarPlay) i przeniesienia widoku ekranu smartfona na ekran radia.
youtu.be/PiyYYClUv5E
Średnio jestem smartfonowy. Chyba nie aż tak, żeby mieć kopię na ekranie
Ale dzięki za podsunięcie pomysłu
Ale dzięki za podsunięcie pomysłu
Wczoraj pojeździłem Passatem z DSG i wiem już, że muszę zamówić kolejny dodatek:
- Kierownica multifunkcyjna z funkcją Tiptronic - dla samochodów z DSG - 220 zł
- Kierownica multifunkcyjna z funkcją Tiptronic - dla samochodów z DSG - 220 zł
Ten Car Net: App-Connect jest jednak całkiem fajny. Czy jest sens dopłacać - nie wiem, ale z iphonem działa to całkiem sympatycznie. Wszystko zależy od potrzeb i sposobu użytkowania smartfona i samochodu. Jednemu się nie przyda, a dla innego będzie must-have.
Hint: Może być atutem przy odsprzedaży samochodu.
Hint: Może być atutem przy odsprzedaży samochodu.