troc model 2021
Re: troc model 2021
Tak, Advance produkcja listopad 2020 (czyli model 2021) ma czymś miękkim boczki częściowo wyściełane. Z przodu. Z tyłu nie
Gdyby nie często powtarzane w testach czy też wypowiedzi na forach o twardości materiałów, nie zwróciłbym uwagi. Nie macałem.
(jest takie auto, jak ktoś lubi i sie nazywa Macan )
Gdyby nie często powtarzane w testach czy też wypowiedzi na forach o twardości materiałów, nie zwróciłbym uwagi. Nie macałem.
(jest takie auto, jak ktoś lubi i sie nazywa Macan )
T-Roc 1.5 TSI ACT 150KM Advance Manual 17" Czarna Perła XII_2020
Rok modelowy 21 z przodu miękko z tyłu wszystko plastik . Wersja Premium
To że są twarde samo w sobie nie jest jakąś straszną niedogodnością, problemem jest to, że do kokpitu i właściwie całego wnętrza użyto podłej jakości, dziadowskiego i taniego plastiku. A to już świadczy o ogólnie złej jakości wnętrza, np. u mnie obecnie przy przebiegu 20 tyś., ale tak w ogóle od dawna, poskrzypuje całe wnętrze przy jeździe po nierównościach, kiedyś sporadycznie, tu i ówdzie a obecnie to już .. szkoda gadać. To po pierwsze, a po drugie - połyskliwa faktura podszybia powoduje, że przy jeździe pod słońce światło jest mocno od niego odbijane i dodatkowo oślepia, co przy dłuższej jeździe jest prawdziwą udręką dla oczu. A twardość i tandetny wygląd to tyko taki gratisowy dodatek od VW..
I cały czas piszemy o aucie które może kosztować nawet 200 tyś. - T-Roc R
Premium 2.0 TSI 4Motion DSG, pakiety: komfort, drogowy, sport, zimowy, el. pokrywa bagażnika, Beats, DAB
Powoli zaczynam sie cieszyć, że nijako nie załapałem się na obecną wyprzedaż rocznika
stad chyba zamowie na alienexpresie dywanik na deske rozdzielcza - maj a fajne takie z nadrukiem troc
szczerze w madzie cx5 niby plastiki sa lepsze , ale w sloncu tez odbija mi cala deska, jeszcze na dodatek posrodku deski mam glosnik centralny i ta kratka najbardziej mnie wkurza jak sie odbija w szybie
takze w innych markach tez nie jest tak idealnie.
wyciszenie srodka w trocu w porownaniu do mazdy cx5 to dzien do nocy
jak wsiadlewm w troca to zastalem bloga cisze w kabinie
w madzie moze tez z racji kol 19 to powyze 70 musze podglaszac juz radio bo slychac jednostajny szum
szczerze w madzie cx5 niby plastiki sa lepsze , ale w sloncu tez odbija mi cala deska, jeszcze na dodatek posrodku deski mam glosnik centralny i ta kratka najbardziej mnie wkurza jak sie odbija w szybie
takze w innych markach tez nie jest tak idealnie.
w madzie moze tez z racji kol 19 to powyze 70 musze podglaszac juz radio bo slychac jednostajny szum
Tak to prawda, każdy ma coś za uszami. Trochę ponarzekałem co do jakości wnętrza, jednak dziś muszę pochwalić T-Roca. Wczoraj miałem dłuższą trasę po wyżynnych drogach Małopolski, a że mocno sypnęło śniegiem więc spotkałem kilka sytuacji gdzie piękne, duże i z błyskotkami SUV-y (i cały szereg innych też, oczywiście najwięcej problemów miały TIR-y) ślizgały się nie mogąc gdzieś wyjechać, czy ruszyć itp., tarasując drogi - ogólnie dramat. Natomiast mój dzielny T-Roc z napędem 4Motion pokazał moc. Absolutnie bez problemu wszędzie ruszał i wyjeżdżał, bez najmniejszego zająknięcia (jasne, nie jest to auto terenowe). Oczywiście z ośką da się żyć, jednak wielokrotnie się przekonałem o przydatności 4x4, dlatego za innymi polecam zestawienie 2.0 TSI + 4Motion zamiast jakiś błyskotek wcześniej tu wymienianych...danrod pisze: ↑12 sty 2021, 18:36 takze w innych markach tez nie jest tak idealnie.
Premium 2.0 TSI 4Motion DSG, pakiety: komfort, drogowy, sport, zimowy, el. pokrywa bagażnika, Beats, DAB
Przyłączam się do tezy. Konfiguracja jak u rob jest świetna i przy odpowiednim przemyśleniu sprawy, dostępna za rozsądne pieniądze.
Najpierw trakcja + przyjemność z jazdy a potem bizantyjski przepych. O ile oczywiście finanse pozwalają.
Najpierw trakcja + przyjemność z jazdy a potem bizantyjski przepych. O ile oczywiście finanse pozwalają.
Jak się mieszka na Podhalu albo w miejscu, gdzie się często pokonuje wzniesienia, to wiadomo, że 4x4 jest must-have.
Jak się użytkuje auto tylko na plaskim, w mieście albo lata głównie autostradami, to jest to niepotrzebne wożenie dodatkowej wagi i większe spalanie.
Jak się użytkuje auto tylko na plaskim, w mieście albo lata głównie autostradami, to jest to niepotrzebne wożenie dodatkowej wagi i większe spalanie.
Witajcie,
w piątek odebrany T-Roc 1.5 Premium, rocznik 2020, rok modelowy 2021.
Ku mojemu zaskoczeniu ukazały się miękkie boczki drzwi....ale tylko z przodu.
w piątek odebrany T-Roc 1.5 Premium, rocznik 2020, rok modelowy 2021.
Ku mojemu zaskoczeniu ukazały się miękkie boczki drzwi....ale tylko z przodu.
T-Roc 1.5 Premium Manual Black & White 18" Grange Hill lato 17" Merano zima