wczoraj dotarł do dealera - w okolicach środy - czwartku pewnie do odbioru 😄
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
1.5 Tsi Manual Premium Indium Metalik
Witam wszystkich. Mój wyprodukowano w 12 tygodniu 2021, podobno 6 kwietnia wypłynął z Portugalii. Zastanawiam się kiedy może dotrzeć do Poznania. Może ktoś wie jak obecnie kształtują się czasy oczekiwania?
Zamówienie złożyłem w salonie 03.02.2021r. Odbieram 19.04.2021 a mogłem 16.04.2021r, gdyż tak mi bardziej pasowało.
2,0 TSI 4Motion.
Pozdrwawiam !
2,0 TSI 4Motion.
Pozdrwawiam !
Ofertę dostałem 24.03.2021 a 7.04.2021 już w domu.
Ja rowniez bylabym wdzieczna, gdyby ktos dał znać jaki jest orientacyjny czas przyjazdu do Poznania t-rocow wyprodukowanych w 12/13 tygodniu, bądź czy ktoś już swojego dostał. Dealer podał tylko informację że w trakcie transportu, a ja zastanawiam się czy przed Majówką jest szansa na odbiór.
Wyprodukowany 19.03.2021 - wczoraj dojechał do salonu. Czyli w sumie miesiąc od wyprodukowania.
VW T- ROC Premium 2.0 TSI 4MOTION DSG 190KM
Jacek jaki model?
Tak jak mam w opisie: VW T- ROC Premium 2.0 TSI 4MOTION DSG 190KM.
VW T- ROC Premium 2.0 TSI 4MOTION DSG 190KM
Witajcie!
Też czekam na auto. Zamówione w lutym, wyprodukowane w 12 tygodniu. Wg dilera wypłynęło z Setubal 6.04. Trochę mi to nie pasuje, bo wygląda na to, że teraz po Europie pływa statek Patara, który w Setubal był poprzednio 31.03 i ostatnio 20.04. Natomiast ostatnio w Emden był 7-10.04.
W każdym razie diler obiecywał auto na majówkę, ale jakoś mi to nie wygląda za kolorowo...
Ktoś wie ile czasu trwa podróż z Emden do Poznania? To jest kolej?
Też czekam na auto. Zamówione w lutym, wyprodukowane w 12 tygodniu. Wg dilera wypłynęło z Setubal 6.04. Trochę mi to nie pasuje, bo wygląda na to, że teraz po Europie pływa statek Patara, który w Setubal był poprzednio 31.03 i ostatnio 20.04. Natomiast ostatnio w Emden był 7-10.04.
W każdym razie diler obiecywał auto na majówkę, ale jakoś mi to nie wygląda za kolorowo...
Ktoś wie ile czasu trwa podróż z Emden do Poznania? To jest kolej?
2.0 TSI
Moje auto zostało wyprodukowane w 13 tygodniu. Wg deleara maja informacje auto w transporcie, ale nie zna obecnego statusu. Wg info zebranego z internetu sa 2 statki Parana i Patara Patara ponownie w Emden będzie jutro. Liczę na to, że auto dotrze przed majówką ale nie jestem optymistycznie nastawiona.