Zatem subiektywnie:
- Spalanie Dąbrowa Górnicza - Wrocław - Dąbrowa Górnicza -acc 140 - 150 km/h = 8l /100 - całkiem nieźle
- no jak się przyzwyczaiłem do benzyny to nawet ładnego ma kopa ale (wcześniej diesel 400 Nm 170 km)
- siedzenia wygodne - ale nie ekstra
- nawigacja vw daje rade, całkiem niezła - wycisza muzę jak gada, integracja navi z całością jest ok
- systemy - duża ilość bajerów - aktywny tempomat rulez + line assist, mogłem sobie A4 bez trzymania kierownicy jechać i bez użycia hamulca i gazu - na prawdę działa !!!!
- cofałem we Wrocku widziałem gościa jak jedzie ale t-roc nie pozwolił wyjechać - zahamował sam i koniec:)
- audio - średnie, ale dopłata była duża ....więc zrezygnowałem
- po mieście rulez, wspomaganie kierownicy super, zwinny i skrętny
- ze ja nie miałem zestawu głośnomówiącego wcześniej - fajna integracja z telefonem nawet po bluet .. smsy wyświetla, zdjęcia kontaktów
- active info display - super sprawa - kilka opcji dostosowania
- światła led - hmmm mieszane uczucia, niby jasno ale wzrok po niecałych 2h z Wrocławia mam dziwnie zmęczony (a może to przez active info display)
- brak schowka na okulary .....
- brak miejsca na łokieć z lewej strony, pod szybą twardo i za wysoko, oparcie na rękę z nisko ...
- kierownica ergonomiczna w trzymaniu, przyciski - wszystko z kciuka - średnie rozwiązanie, choć może się przyzwyczaję
- bak ok 50 l - przy spalaniu 8l - za mały
![Sad :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
- bagażnik duży jak na tą klasę - zmieściły się 4 opony 17 bez składania tylnych siedzeń
- głośny powyżej 120 km/h- męcząco głośny powyżej 150- na dłuższą trasę hmm - to samochód na miasto, za miasto i krótkie trasy - wakacje muszę przemyśleć
Mam 1,5 TSI 150km, napęd na przód