Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Czyli ten przestój na ten tydzień to mit?
1.5 TSI GPF ACT DSG PREMIUM RAVENNA BLUE PANORAMA SPORT
Witam, ja zamawiałem 24.03.2021
- koniec produkcji 27.05
- statek przypłynął do Emden 11.06
- 17.06 jeszcze był w Emden jak pytałem sprzedawcę - do końca miesiąca ma być do odbioru:)
- koniec produkcji 27.05
- statek przypłynął do Emden 11.06
- 17.06 jeszcze był w Emden jak pytałem sprzedawcę - do końca miesiąca ma być do odbioru:)
Jaka wersja ?
zamawiałem niecały tydzień po tobie a mój będzie w połowie sierpnia... pech
5 miesięcy ???
Z grubsza jestem w podobnej sytuacji. Zamówiłem w ostatnim tygodniu marca i już raczej nie łudzę się, że będzie w lipcu
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
No i stało się. świeża informacja - auto stoi w porcie bez półprzewodnika. nie wiadomo, kiedy go dostarczą, będzie można zamontować i wysłać samochód do Polski. Nikt nie wie, ile to potrwa. Na pytanie, co z zamówionymi wakacjami, itp. od dealera usłyszałem, że jak pilnie potrzebuję samochód to mam sobie wynająć. Tego już za dużo. Zrezygnowałem dzisiaj z zamówienia, kupiłem dostępna od ręki Kugę w lepszym wyposażeniu, za podobne pieniądze. I odbieram we wtorek. Bajer!rafal1967 pisze: ↑21 cze 2021, 10:48 zamówiony 17,03, wyprodukowany 18 do dzisiaj, stoi jeszcze w Portugalii. Info z dzisiaj - samochód czeka na na dostawę jakiś półprzewodników - obojętnie co by to nie znaczyło. Dealer pisze maile do fabryki i nic z tym podobno nie można zrobić. Chociaż ktoś mnie robi chyba w balona - dzisiaj jadę do niego negocjować warunki, bo jak na starcie problemy to powinna odezwać się intuicja i zmienić markę. A ,am rok modelowy 2021. Po co mi w grudniu samochód z 2021 r., za cenę z początku roku? To tak dla wszystkich optymistów, którzy liczą czas do odbioru auta.
A tak na marginesie, jak ktoś cierpliwy mój t-roc w niezłej wersji premium będzie do nabycia u dealera, jeśli ktoś chętny. Życzę wszystkim dużo wytrwałości i zadowolenia z użytkowania VW
Jak się uda to to 4,5. Najpierw miała być produkcja 21 tydzień, potem 26 a wyszedł 28. Mam nadzieję że będzie samchód warty takiego czekania
właśnie rozmawiałem z dealerem i mówi, że miałem duże szczęście bo auto będzie dzisiaj w Swarzędzu w bazie STS a następnie do końca tygodnia ma być w salonie. Mówi , że nie wie jak się to udało bo ma auta zamówione przed moim a nie są jeszcze wyprodukowane. Czyli pewnie konfiguracja miała tu jakiś wpływ.