Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Zamówiłem 17.05. br a produkcja podobno planowana między 34 a 38 tygodniem . Zobaczymy.
Ewidentnie T-ROCi z silnikami 1.0 ida jakos szybciej. U mnie caly czas wg planu przedstawionego w momencie zamawiania.
Status "w trasnporcie" od dwoch tygodni wiec mysle, ze jeszcze w lipcu moge sie spodziewac odbioru.
Status "w trasnporcie" od dwoch tygodni wiec mysle, ze jeszcze w lipcu moge sie spodziewac odbioru.
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit- zamówiony ostatniego kwietnia, produkcja na 25 tydzień
-
Dostałem informację z salonu że t roc dotarł do Poznania, zamówienie z 10.04 1.5 manual, 2 pakiety, hak, wirtualnym kokpit, klima automat, zestaw zimowy...
Witam
T-ROC AO Premium 1.5 TSI DSG Lakier Czerwony Flash. Pakiety:
Planowany start produkcji Tydzien 29-30.
Planowany Odbiór w salonie Tydzien 38 (20-24.09.2021)
Termin produkcji został przesunięty o miesiąc ze względu na brak komponentów. Fabryka w Portugali staje na 2 tygodnie minimum.
Najwcześniej T-Roca zobacze w Pażdzierniku
T-ROC AO Premium 1.5 TSI DSG Lakier Czerwony Flash. Pakiety:
- Zimowy
Drogowy
Sport
System elektrycznie otwieranego bagaznika
Keyless access
Panoramiczny dach
Kamera cofania
Autoalarm
Ubezpieczenie opon
Termin produkcji został przesunięty o miesiąc ze względu na brak komponentów. Fabryka w Portugali staje na 2 tygodnie minimum.
T-ROC AO Premium 1.5 TSI DSG Lakier Czerwony Flash ,Pakiety: Zimowy, Drogowy, Sport, Elektrycznie otwierany bagażnik, Keyless, Panoramiczny dach, Kamera cofania . Zamówienie 4.06.2021, Wyprodukowany tydzień 41, Dostarczony do PL (Poznań) 15.11.2021
-
michau3 pisze: ↑19 lip 2021, 13:05 Witam
T-ROC AO Premium 1.5 TSI DSG Lakier Czerwony Flash. Pakiety:Zamówienie 4.06.2021
- Zimowy
Drogowy
Sport
System elektrycznie otwieranego bagaznika
Keyless access
Panoramiczny dach
Kamera cofania
Autoalarm
Ubezpieczenie opon
Ja swoje zamówienie składałem w dniu 15.04.2021 i do tej pory nie wypłynął z Portugalii a już Sierpień goni
-
Zamawiałem koniec kwietnia 2021 a nie ma jeszcze VIN-u - produkcja była zaklepana na 27tydz. 1.5 DSG + kilka dodatków
1.5 DSG + pakiety
Wg stanu na sobotę samochód dalej czeka na transport (od 2 tygodni).
Wniosek jest jeden, na urlopie człowiek zaoszczędzi paliwa (moje auto pali mniej)
Wniosek jest jeden, na urlopie człowiek zaoszczędzi paliwa (moje auto pali mniej)
TR 1.5 Premium, manual, zamówienie połowa kwietnia, zatwierdzony 25 tydzień, podobno szczury go nie zjadły i został załadowany na statek
U mnie od 30 czerwca status "wyprodukowany bez faktury". Status do dzisiaj się nie zmienił. Ciekawe czy w tym roku dotrze.
Golf VII R Variant 390
T-Roc Premium 1.5 DSG
T-Roc Premium 1.5 DSG
-
Mnie to już chyba specjalnie okłamują ( w zeszłym tygodniu usłyszałem że auto zjechało z taśmy i czaka na jakiś raport końcowy) a dzisiaj z partyzanta zadzwoniłem, odebrała jakaś Pani i poprosiłem ją żeby sprawdziła status i Tu HECA!! bo Pani mówi mi że auto nie zmieniło statusu od 02.07.2021 czyli montaż karoserii
Do 31.08.2021 mam mieć auto wg umowy , ale co mi z tej umowy skoro trzeba pod tym terminem podpisać zgodę o tym że nie będę wnosił roszczeń w związku z opóźnieniem...
Do 31.08.2021 mam mieć auto wg umowy , ale co mi z tej umowy skoro trzeba pod tym terminem podpisać zgodę o tym że nie będę wnosił roszczeń w związku z opóźnieniem...
-
Przed chwilą pojawiło mi się wyposażenie pojazdu - VIN-u brakmskrapi1980 pisze: ↑20 lip 2021, 9:30 Zamawiałem koniec kwietnia 2021 a nie ma jeszcze VIN-u - produkcja była zaklepana na 27tydz. 1.5 DSG + kilka dodatków
Co ciekawe "Środkowy podłokietnik z przodu z interfejsem USB-C i gniazdem ładowania USB" - nie wiedziałem, że T-Roc ma USB-C
1.5 DSG + pakiety