Zabezpieczenie parapetu tylnego zderzaka
Zabezpieczenie parapetu tylnego zderzaka
Jak w temacie, parapet tylnego zderzaka w t-rocu jest spory i obawiam się że z biegiem czasu zaczną tam pojawiać się liczne zarysowania, spowodowane obtarciami przy załadunku do bagażnika. Robiliście jakieś zabezpieczenia typu folia bezbarwna, listwa stalowa? A może moje obawy są bezpodstawne i wcale się nic że zderzakiem nie dzieje. Ciekaw jestem Waszych opinii.
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Re: Zabezpieczenie parapetu tylnego zderzaka
Juz gdzies był taki temat, na internecie mozna znależć wiele ofert listw stalowych. Wiec twoje obawy na pewno są podstawne.
1.5 TSI GPF ACT DSG PREMIUM RAVENNA BLUE PANORAMA SPORT
Gdzieś na fb na grupie T-roc ktoś montował czarna matowa, zapisalam linka https://www.cartravels.pl/4878-vw-t-roc ... a-rgm.html
T-ROC 1.5 TSI DSG, wersja Premium Rline, kolor Indium
No to zamowilem przezroczysta folie w cenie 192 zł z wysyłką. Numer części VW: 2GA061197. Jak zamontuję to się pochwalę zdjęciem jakimś
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Mam auto ponad 3 lata. Bagażnik często wykorzystywany. Sporo wyjazdow z walizkami itp. Nie raz coś sie o to opiera i ... na zderzaku mam 1 odprysk i to raczej nawet nie od ładowania czy rozladowywywania;-) a jakoś nigdy za bardzo ostrożny nie jestem i walizki latają jak leci;-)
Za późno, paczka z Niemiec już w drodze Ale to nic, zamówiłem to już wykleje, przezroczystej folii nie będzie nawet szczególnie widać. A jaki masz kolor auta?