Kupilibyście drugi raz T-Roca?
Re: Kupilibyście drugi raz T-Roca?
Ja też zerkałem na skodę kamiq ale wygląd zewnętrzny słaby czegoś brakuje,t roc robi wrażenie bardziej "rasowego" samochodu szerszy lepiej się prezentuje no i logo VW jak powiedział mój sąsiad posiadacz t roca VW to VW a nie skoda ? A jego dwie córki mają skody karoq.
A ja bym kupił zdecydowanie, Jeżdżę od marca 2020, 32 k nalatane. Zero problemów. Nadal dobrze się czuję jadąc tym samochodem. Może zamiast 2.0 190 to wybrałbym R. Tyle w temacie.
2.0 Tsi premium
Podobnie jak ja za 102 tys.tylko brać moim skromnym zdaniem to taka "okazyjna"cena ? Tak fajnie wyposażonego i nowoczesnego auta,którym się fajnie jeżdzi,nowocześnie wygląda dobrej marki VW nie ma szans kupić,żonie,rodzinie,znajomym bardzo się.podoba a to połowa sukcesu posiadania samochodu.Od połowy maja nalatane 4 tys/km i cdn......
Kogut na masce vs widłyWahacz pisze: ↑04 wrz 2021, 9:33 Ja też zerkałem na skodę kamiq ale wygląd zewnętrzny słaby czegoś brakuje,t roc robi wrażenie bardziej "rasowego" samochodu szerszy lepiej się prezentuje no i logo VW jak powiedział mój sąsiad posiadacz t roca VW to VW a nie skoda ? A jego dwie córki mają skody karoq.
Troc Premium indium grey 1.5 + dsg + pakiet sport + pakiet drogowy + keyless + automatyczny bagażnik + kamera cofania + felgi szare Kolumbus 17 - zamówiony 11.06 - wyprodukowany 14.10. Odbiór 23.11.
Passaretti B8 2021 Business z pakietami + dsg
Passaretti B8 2021 Business z pakietami + dsg
Jak się dobrze postrasz, to kogut może i mieć skrzydła bo takiego karoqa spotkałem niedawno na mieście
- Załączniki
-
- 20210818_182319.jpg (46.45 KiB) Przejrzano 3380 razy
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Na forum UK widziałem sporo zachwytów i pozytywnych opinii użytkowników. A u nas w większości narzekania ?
Advance 1,5 TSI manual, RM2022, pakiet drogowy, komfort, design + siedzenia "komfort" + kamerka.
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia 47 u dealera, odbiór 8.12
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia 47 u dealera, odbiór 8.12
Bo to Polska specjalność
Ja tam nie narzekam Kupiłbym drugi raz, tak jak wcześniej pisałem, jedyny problem, że teraz musiałbym dorzucić co najmniej 10k... no ale taki czas, że nowe auta będą już tylko drożeć..
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Bo u nas auto nie kupuje się takiego jak potrzeba, jak się chce po zastanowieniu, przemyśleniu i odwiedzeniu salonów kilku marek tylko dostaje się list z nakazem odbioru środka transportu. Losowo są wysyłane do wszystkich Polaków i jednym się uda a inni się męczą! Na a co mają zrobić - nie chcieli T-Roca, tak wylosowali!
Byłem kilka dni temu w salonie na przeglądzie z aktualnie posiadanym VW i jak w oczekiwaniu na wydanie auta wnikliwie oglądałem salonowego T-Roca sympatyczny Pan podszedł do mnie i oznajmił, że ma takiego. Kupiłem nie dawno Panie, straszny jest! - oznajmił. Jakiś taki plastikowy, bez schowków taki bez sensu .... Biedak - pomyślałem - miał pecha i mu na siłę wcisnęli.
Od tego czasu żyję w strachu czy na pewno dostanę to co zamówiłem! A jak się okaże, że będzie przydział na inne auto, na przykład na Dacię Duster albo Nissana Micrę, albo nie daj Bożę na Mercedesa S-klasa! Skąd ja wezmę pieniądze na przeglądy, na ubezpieczenie ... Jak żyć ...
T-Roc Advance 1.5 TSI 150 KM manualtronic 6-biegowy - odebrany 23 grudnia 2021