Otwieranie klapy bagażnika i woda
Otwieranie klapy bagażnika i woda
Czy wam też leje się woda (lewą stroną) do bagażnika po otwarciu klapy?
Taki film nagrałem.
https://youtu.be/YAeeAp-xyRk
Taki film nagrałem.
https://youtu.be/YAeeAp-xyRk
Golf VII R Variant 390
T-Roc Premium 1.5 DSG
T-Roc Premium 1.5 DSG
Re: Otwieranie klapy bagażnika i woda
Niezła lipa, auto suche a po podniesieniu klapy leci ciurkiem... czyli gdzieś się musi ta woda gromadzić a jak się woda gromadzi to pierwszy krok do zmiany koloru nadwozia na rudy
Ciekawe czy we wszystkich tak się dzieje, czy nie brakuje jakiegoś uszczelnienia?
Ciekawe czy we wszystkich tak się dzieje, czy nie brakuje jakiegoś uszczelnienia?
Advance 1,5 TSI manual, RM2022, pakiet drogowy, komfort, design + siedzenia "komfort" + kamerka.
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia 47 u dealera, odbiór 8.12
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia 47 u dealera, odbiór 8.12
U mnie też się zdarza, po większym deszczu lub myciu
Premium 2.0 TSI 4Motion DSG, pakiety: komfort, drogowy, sport, zimowy, el. pokrywa bagażnika, Beats, DAB
Ale szukacie problemów. U mnie w Cee'd GT też tak jest i chyba w każdym aucie po deszczu leci woda jak się klapę podnosi.
Ale może nie w każdym leje się do bagażnika, ze rzeczy mokre. Na filmie akurat nie widać, bo dziś było sucho (auto suche).
Golf VII R Variant 390
T-Roc Premium 1.5 DSG
T-Roc Premium 1.5 DSG
W moim VW VII nic takiego nie ma miejsca, czy po myciu czy parkowaniu w czasie opadów po otworzeniu bagażnika jest zupełnie ,,sucho" tzn. nie leje się woda strumieniami.
Dokładnie to samo miałem napisać. Mam G7 Variant i nic takiego tam nie występuje, stad moje zaciekawienie tematem.
Golf VII R Variant 390
T-Roc Premium 1.5 DSG
T-Roc Premium 1.5 DSG
Może po prostu jakiś otwór odwadniający w dolnej części klapy jest zatkany. Moim zdaniem podjechać do pierwszego lepszego serwisu i zapytać.
T-Roc Advance 1.5 TSI 150 KM manualtronic 6-biegowy - odebrany 23 grudnia 2021
Auto ma 250km przebiegu
Golf VII R Variant 390
T-Roc Premium 1.5 DSG
T-Roc Premium 1.5 DSG
Od stania na parkingu w Portugalii się zatkał
Advance 1,5 TSI manual, RM2022, pakiet drogowy, komfort, design + siedzenia "komfort" + kamerka.
-=-
-=-