Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
To jest kierownica sportowa. Występuje jako opcja dodatkowa. A raczej występowała, bo obecnie nie można już chyba składać zamówień do czasu dostosowania konfiguratora do wersji poliftowej.
-
Tak, to jest kierownica sportowa, taka kierownica była do pakietu sport i R-line.
Takie różnice można było obgadać z dealerem, chyba, że się brało "gotową" konfigurację.
Takie różnice można było obgadać z dealerem, chyba, że się brało "gotową" konfigurację.
Czyli mamy tak:Ziomekatomek pisze: ↑06 paź 2021, 7:32 Tak, to jest kierownica sportowa, taka kierownica była do pakietu sport i R-line.
kierownica standart RM2021
kierownica standart RM2022
kierownica sport/R RM2022
kierownica sport/R ??? RM2021??
t-roc 1.5 DSG Premium + Pakiety
Ja własnie ze względu na kierownice i czarną podsufitkę dobrałem pakiet sport i bardzo liczyłem na czerwone zaciski hamulców (ale gdzies uslyszałem, że mój tych zacisków nie bedzie miał malowanych bo VW chce w R-line zrobić [chyba niebieskie zaciski] dlatego pozostałe wersje bedą mieć standardowe). Szkoda bo rocznik 19/20 mega wygląda z tymi czerwonym zaciskami...
Dzisiaj ruszyła fabryka wiec miejmy nadzieje ze wyprodukowane w Lipcu w końcu ruszą do uzupełnienia...
28 tydzień produkcji - Emdem 01.11.2021
-
Te zaciski mieli czerwone, i mieli to w starych katalogach. W konfiguratorze na 2021 już nie było tej informacji, więc chyba usunęli.Sylik pisze: ↑06 paź 2021, 8:09 Ja własnie ze względu na kierownice i czarną podsufitkę dobrałem pakiet sport i bardzo liczyłem na czerwone zaciski hamulców (ale gdzies uslyszałem, że mój tych zacisków nie bedzie miał malowanych bo VW chce w R-line zrobić [chyba niebieskie zaciski] dlatego pozostałe wersje bedą mieć standardowe). Szkoda bo rocznik 19/20 mega wygląda z tymi czerwonym zaciskami...
Pakiet sport w przypadku mojej żony odpadł, bo była informacja, że kierownica sportowa jest niedostępna z funkcją podgrzewania i czarna podsufitka była przytłaczająca, a dopłata za R-line to jakieś nieporozumienie...
Pytanie brzmi, czy coś się ruszy od dzisiaj czy dalej będą tak kapać tymi samochodami...
-
no i klima po staremu z pokrętłami
-
Polska z tym myvolkswagen to jest jakiś trzeci świat.
Ktoś jest w stanie wytłumaczyć dlaczego w innych krajach można sobie poczytać o wyposażeniu, a w Polsce nie?
Ktoś jest w stanie wytłumaczyć dlaczego w innych krajach można sobie poczytać o wyposażeniu, a w Polsce nie?
- Załączniki
-
- opis po czesku :)
- opis.PNG (33.79 KiB) Przejrzano 3216 razy