Sylik pisze: ↑06 paź 2021, 8:09
Ja własnie ze względu na kierownice i czarną podsufitkę dobrałem pakiet sport i bardzo liczyłem na czerwone zaciski hamulców (ale gdzies uslyszałem, że mój tych zacisków nie bedzie miał malowanych bo VW chce w R-line zrobić [chyba niebieskie zaciski] dlatego pozostałe wersje bedą mieć standardowe). Szkoda bo rocznik 19/20 mega wygląda z tymi czerwonym zaciskami...
Te zaciski mieli czerwone, i mieli to w starych katalogach. W konfiguratorze na 2021 już nie było tej informacji, więc chyba usunęli.
Pakiet sport w przypadku mojej żony odpadł, bo była informacja, że kierownica sportowa jest niedostępna z funkcją podgrzewania i czarna podsufitka była przytłaczająca, a dopłata za R-line to jakieś nieporozumienie...
Pytanie brzmi, czy coś się ruszy od dzisiaj czy dalej będą tak kapać tymi samochodami...
Zgodzę sie ze pakiet R-line to przesada a podgrzewana kiera fajny bajer ale w moim przypadku kilka razy bylby użyty wiec zaakceptowałem to a dla kobity to pewnie jedna z ważniejszych cech
Najlepsze jest to, że mój dealer zapewnia mnie (trochę z przymróżeniem oka, fakt), że to auto nie traci na wartości tylko zyskuje i będzie więcej warte w momencie odbioru, niż składania zamówienia
Zapomniałem dodać, że w takim razie poczekajmy jeszcze pare lat i z chęcią się nim tym zyskiem podzielę
Tyle wygrać!
Advance 1,5 TSI manual, RM2022, pakiet drogowy, komfort, design + siedzenia "komfort" + kamerka.
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia 47 u dealera, odbiór 8.12
Ziomekatomek pisze: ↑06 paź 2021, 14:58
Polska z tym myvolkswagen to jest jakiś trzeci świat.
Ktoś jest w stanie wytłumaczyć dlaczego w innych krajach można sobie poczytać o wyposażeniu, a w Polsce nie?
Ziomekatomek a udało Ci się zobaczyć to wyposażenie? Pytam, bo mój VW ma nadany nr VIN i został odstawiony na plac i gdy próbuję wejść w szczegóły wyposażenia to pojawia mi się poniższy komunikat. Jaki numer komisyjny mam podać żeby się zweryfikować?
Nie mam pojęcia.
Nie mam jeszcze nawet nadanego VINu, choć samochód wszedł do produkcji zaraz po "przerwie wakacyjnej".
Niemieckiego nie znam, a od tłumaczenia z Googla pękały mi oczy. U pepików wyposażenie jest w języku angielskim.
Może jest jakiś system blokad, żeby nie można było dodawać/podglądać samochodów innych ludzi. Spróbuj wziąć randomowy VIN z OtoMoto i zobaczyć co się stanie.
Z powodów bezpieczeństwa tylko zweryfikowani użytkownicy moga zobaczyc szczegóły wyposażenia.
Zweryfikuj sie poprzez podanie numeru komisji samochodu, lub poprzez aktywacje We Connect/Car Net jeśli jest dostępna.
Zamówiony 6 czerwca. Miałem zatwierdzony tydzień 37, wszedł do produkcji wg dealera 24 września. Dzisiaj (7 października) pojawił się VIN. Nie mam jeszcze na myVolkswagen linku do instrukcji, strona z instrukcjami (userguide.volkswagen.de) nie rozpoznaje VINu. Czyli to chyba znaczy, że stoi na placu i czeka na części.
Zamówiony 09.06.2021 -T-Roc 2.0 TSI Premium Sport+ bajery
12.10 produkcja 13.10 na statek 25.10 w Poznaniu. 29.10 dostarczony pod salon.
Odebrany 08.11.21
230 KM 400 Nm + DSG mod