Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?

Wszystkie tematy związane z Volkswagenem T-Roc - zakup, eksploatacja, problemy itd.
Sylik

Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?

Post autor: Sylik »

Brand12 pisze: 08 paź 2021, 10:56
Sylik pisze: 08 paź 2021, 10:41
Brand12 pisze: 07 paź 2021, 20:17 Gdyby komuś odechciało się czekać, to mój jest do wzięcia - w dziale Giełda. :-)
troche bida wersja a cena jak za nowe z lepszymi bajerami ...
Przelicz wg aktualnego cennika tę bidę. Wg mnie wychodzi prawie 150k.
hahahahahahahahahahaha a Ty kupowałes po cenie aktualnego cennika czy brałes po starych niższych cenach i jeszcze wtedy z duzym rabatem?
widze dolary w oczach sie pojawiły i już kombinacje ..
Sylik

Post autor: Sylik »

Ziomekatomek pisze: 08 paź 2021, 10:42
pbs pisze: 07 paź 2021, 22:39 Jutro idę do Toyoty zobaczę co u nich.
Ja się już przymierzałem do Mercedesa GLA, a tu zonk T-roc wyprodukowany ;) :lol:
Mocna róznica jakościowa ? cenowa ?
Agajack

Post autor: Agajack »

Dziś kolejna rozmowa z Dealerem i dalej dramat.Auto stoi na placu od początku lipca, sam mój sprzedawca jest poirytowany procesem uzupełnianie braków.Na dzień dzisiejszy nie jest w stanie udzielić mi informacji kiedy auto będzie gotowe.Moze niech zamkną się tak jak zrobili że Skodą od dziś nieprodukują zadnych modeli i w końcu zabiorą się za uzupełnianie tych które zapadają się na placu bo to jest już mega,mega wku.......
Berbecki

Post autor: Berbecki »

Gdzie mam sprawdzić co z moim T Rokiem 1,5Premim z DSG + bajery zamówiony 15, 04 21
Agajack

Post autor: Agajack »

Pytaj Delera czasami popatrz na Myvolkswagr i to wszystko więc szału niema.
Spock82

Post autor: Spock82 »

U mnie koniec czekania dzisiaj odebrałem T-roca.

Od zamówienia ~01.06.2021 do wydania 08.10.2021 minęły raptem 4 miesiące, autko wyprodukowano 35/36 tydzień i poszło odrazu na statek.

Podszedłem do tego jak do prowadzenia projektu, trzeba ustalać checkpointy z dealeram raz w tygodniu, sprawdzać co się dzieje monitorować co dzieje się w Portugalii, prosić o nadanie prioretyzadji dla zamówienia, oraz stać się ekspertem w logistyce VW :)

U mnie przygoda się kończy pewnie do następnego VW w rodzinie :)
t-roc 1.5 DSG Premium + Pakiety
Ziomekatomek

Post autor: Ziomekatomek »

Wziąłeś specyfikację która już była w zamówieniach dealera wcześniej i po prostu siadły terminy. Bajki o checkpointach i wpływie dealera na cokolwiek opowiadają wnukom na dobranoc.
Ziomekatomek

Post autor: Ziomekatomek »

Sylik pisze: 08 paź 2021, 14:45
Ziomekatomek pisze: 08 paź 2021, 10:42
pbs pisze: 07 paź 2021, 22:39 Jutro idę do Toyoty zobaczę co u nich.
Ja się już przymierzałem do Mercedesa GLA, a tu zonk T-roc wyprodukowany ;) :lol:
Mocna róznica jakościowa ? cenowa ?
Żart taki...
Oprócz tego, że 2-3 letni GLA jest dostępny, kosztuje podobnie do nowego T-Roca i czuć w nim premium, to nie ma tam nic nadzwyczajnego, ale jak jest opcja nie kupić nic, albo GLA to wybór jest tylko jeden...
Maciej87

Post autor: Maciej87 »

Koledzy a czy na myVolkswagen będę widział, że auto zostało w 100% skompletowane i czeka na transport? Pytam, bo aktualnie widzę takie informacje jak nr VIN, model, moc, rok modelowy oraz kolor. Ponadto widzę szkic auta i mogę wejść w "Informacje o Twoim pojeździe" i sprawdzić wyposażenie. Sprzedawca powiedział, że brak faktury oznacza tylko jedno tzn. auto stoi na placu niekompletne i czeka na dołożenie jakiejś części.
ODPOWIEDZ