Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?

Wszystkie tematy związane z Volkswagenem T-Roc - zakup, eksploatacja, problemy itd.
Ziomekatomek

Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?

Post autor: Ziomekatomek »

balon pisze: 17 paź 2021, 19:45 Mi też pojawił się wczoraj Vin i rysunek. To co to oznacza? Rozpoczęcie produkcji?

Zamawiałem 9.06

1,5 Premium + dsg + pakiety
To oznacza, że pojawił Ci się VIN i rysunek ;)

U mnie nie było VINu, a dealer widział w systemie, że samochód jest w produkcji. Miesiąc później: VIN, szkic i instrukcja pojawiły mi się tego samego dnia. Dwa dni później szkic zamienił się na wizualizację.

Twój samochód już jest "prawie skończony".
Ostatnio zmieniony 17 paź 2021, 20:01 przez Ziomekatomek, łącznie zmieniany 1 raz.
balon

Post autor: balon »

Ogólnie to na polskiej mam szkic, na niemieckiej wizualizację.
Troc Premium indium grey 1.5 + dsg + pakiet sport + pakiet drogowy + keyless + automatyczny bagażnik + kamera cofania + felgi szare Kolumbus 17 - zamówiony 11.06 - wyprodukowany 14.10. Odbiór 23.11.
Passaretti B8 2021 Business z pakietami + dsg
Ziomekatomek

balon pisze: 17 paź 2021, 20:00 Ogólnie to na polskiej mam szkic, na niemieckiej wizualizację.
Instrukcja jest?
balon

Post autor: balon »

Dobra, właśnie na DE mi się zmienił też na szkic😎 Rozumiem, że instrukcja gdzieś przy wyposażeniu powinna być?
Troc Premium indium grey 1.5 + dsg + pakiet sport + pakiet drogowy + keyless + automatyczny bagażnik + kamera cofania + felgi szare Kolumbus 17 - zamówiony 11.06 - wyprodukowany 14.10. Odbiór 23.11.
Passaretti B8 2021 Business z pakietami + dsg
Ziomekatomek

balon pisze: 17 paź 2021, 20:08 Dobra, właśnie na DE mi się zmienił też na szkic😎 Rozumiem, że instrukcja gdzieś przy wyposażeniu powinna być?
Jak samochód będzie skończony to pojawi Ci się osobny link do strony z instrukcją na VW dr. Wrzucałem snapa jak to wygląda w tym wątku. Przewiń kilkanaście stron do tyłu ;)
Ufek

Post autor: Ufek »

Renii - zgadzam się w pełni, też im tego życzę, jak odpłynie część klientów to może zmienią podejście bo widać, że się poprzewracało w ... od dobrobytu.
Ajajaj... po co tyle agresji! Pracuję w handlu prawie całe życie i miałem już klientów z nastawieniem, że muszę coś im sprzedać bo oni chcą. No nie muszę. "Nie mamy atrakcyjnej oferty proszę Pana."
Ktoś sobie prowadzi warzywniak albo koncern samochodowy i to on decyduje komu, za ile i na jakich warunkach będzie sprzedawał, ile będzie sprzedawał i za jaką cenę. I wtedy pojawia się klient, ten oczekiwany, wyprofilowany ten do którego kierowane są konkretne działania sprzedażowe ... Jakoś tak pokutuje w nas zwrot Klient Nasz Pan. To bzdura, to nie klient "rządzi" na rynku. Klient jest po to by na nim zarobić. A na kim, ile i czy producent lub handlowiec chce zarobić to już nie klienta sprawa. Więc raczej się nie poprzewracało w d ... od dobrobytu. Takie życie.

No i żeby było w temacie - też czekam. ;)
T-Roc Advance 1.5 TSI 150 KM manualtronic 6-biegowy - odebrany 23 grudnia 2021
Iktorn

Post autor: Iktorn »

W końcu jest obrazek i instrukcja 🙈
TR 1.5 Premium, manual, zamówienie połowa kwietnia, zatwierdzony 25 tydzień, podobno szczury go nie zjadły i został załadowany na statek
Ziomekatomek

Iktorn pisze: 17 paź 2021, 21:25 W końcu jest obrazek i instrukcja 🙈
Jutro na statek i do domu :D
michau3

Post autor: michau3 »

gratulacje dla szczęściarzy odbierający swoje auta. Ja dostałem info od dealera, ze ruszyła produkcja mojego😀. Ktos kojarzy ile trwa standardowa produkcja T-Roca ? Z niektórych postów wynikalo,ze około tygodnia.
T-ROC AO Premium 1.5 TSI DSG Lakier Czerwony Flash ,Pakiety: Zimowy, Drogowy, Sport, Elektrycznie otwierany bagażnik, Keyless, Panoramiczny dach, Kamera cofania . Zamówienie 4.06.2021, Wyprodukowany tydzień 41, Dostarczony do PL (Poznań) 15.11.2021
Ziomekatomek

michau3 pisze: 17 paź 2021, 22:10 gratulacje dla szczęściarzy odbierający swoje auta. Ja dostałem info od dealera, ze ruszyła produkcja mojego😀. Ktos kojarzy ile trwa standardowa produkcja T-Roca ? Z niektórych postów wynikalo,ze około tygodnia.
Od 3 dni do plus nieskończoności...
U mnie wyszło 14 dni produkcyjnych.
ODPOWIEDZ