Jutro już zaczyna się 40 tydzień i cisza. Wczoraj rozmawiałem z dilerem i w systemie ciągle wyświetla się zatwierdzony 38 tydzień więc mówił, że możliwe że zaczął się produkować, ale nie uaktualnili jeszcze danych w systemie. Czy jest to możliwe? Czy ktoś miał podobnie? Na myVolkswagen od poprzedniego postu nic się nie zmieniło.
Dzisiaj rozmawiałem w salonie i podobno samochody, które miały zatwierdzony 38 tydzień (czyli m.in. mój) mają zacząć produkować w 41 tygodniu (czyli w obecnym). W takim wypadku samochód powinien być do odbioru w listopadzie (może nawet i w pierwszej połowie). Pożyjemy, zobaczymy..
PS: W salonie ani jednego T-Roca i nie przyjmują zamówień już w tym roku. Wszystkie, które są zamówione - w tym roku mają się wyprodukować (ale te zamówione później mogą być do odbioru w nowym roku). Po nowym roku już tylko będzie wersja po liftingu.
Dzisiaj w nocy wskoczył w końcu VIN i pojawił się rysunek na stronie
A co może oznaczać zastąpienie rysunku wizualizacją, ale bez instrukcji? Bo tak obecnie mi się wyświetla
T-Roc 1.5 TSI 150 KM DSG Premium + Sport + pakiety + dodatki. Zamówiony 17.06, 25.10 dopłynął do Emden, 15.11 informacja o zleceniu transportu z Poznania do Gdańska. Po małych niespodziewanych komplikacjach, odebrany 2 grudnia
U nie również pojawiła się wizualizacja, ale jeszcze bez instrukcji...mam rozumieć, że jest skończony wreszcie i pytanie czy załapie się na statek który właśnie dobił do portu...
Dzisiaj rozmawiałem w salonie i podobno samochody, które miały zatwierdzony 38 tydzień (czyli m.in. mój) mają zacząć produkować w 41 tygodniu (czyli w obecnym). W takim wypadku samochód powinien być do odbioru w listopadzie (może nawet i w pierwszej połowie). Pożyjemy, zobaczymy..
PS: W salonie ani jednego T-Roca i nie przyjmują zamówień już w tym roku. Wszystkie, które są zamówione - w tym roku mają się wyprodukować (ale te zamówione później mogą być do odbioru w nowym roku). Po nowym roku już tylko będzie wersja po liftingu.
Dzisiaj w nocy wskoczył w końcu VIN i pojawił się rysunek na stronie
A co może oznaczać zastąpienie rysunku wizualizacją, ale bez instrukcji? Bo tak obecnie mi się wyświetla
Wskoczyła instrukcja Może ktoś przypomnieć ile czasu trwa transport od momentu zakończenia produkcji do przyjazdu do salonu?
T-Roc 1.5 TSI 150 KM DSG Premium + Sport + pakiety + dodatki. Zamówiony 17.06, 25.10 dopłynął do Emden, 15.11 informacja o zleceniu transportu z Poznania do Gdańska. Po małych niespodziewanych komplikacjach, odebrany 2 grudnia
Pozor92 pisze: ↑18 paź 2021, 9:19
Kiedy mieliscie zamówienie / tydzien produkcji? U mnie 28 tydzien produkcji i ciagle tylko VIN...
Zamówiony 17.06, potwierdzony 38 tydzień, wczoraj VIN, dziś instrukcja i wizualizacja.