Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Ktoś zamawiał może pod koniec lipca? Jezeli tak, jaki macie status auta? Nadal czekacie rozumiem, czy może u kogoś coś się zmieniło? Troc Premium 1.5 Szary Indium
koledzy i koleżanki, Który to jest numer komisji?
jak nie masz na zamówieniu to od sprzedawcy
T-Roc 1.5 TSI 150 KM DSG Premium + Sport + pakiety + dodatki. Zamówiony 17.06, 25.10 dopłynął do Emden, 15.11 informacja o zleceniu transportu z Poznania do Gdańska. Po małych niespodziewanych komplikacjach, odebrany 2 grudnia
Hej! U mnie zamówienie 16.07, dostałem w tym tygodniu informacje, że planowany 47 tydzień produkcji (w zamówieniu mam wpisany odbiór do 20.11...) - tak więc najpewniej styczeń/luty odbiór.
Nieprawda, mój wyprodukowany 15.10.21.
T-ROC 1.5 TSI DSG, wersja Premium + bajery, kolor Niebieski "Ravenna" metalik Czarny, zamówiony 30.06, odebrany 24.11.21.
No to witam w klubie. Myślisz, że jest szansa, że auto będzie z rocznika 2022? nie wiem czemu, ale teraz już jak czekamy z żoną tak długo to bardziej zależy mi, żeby Troc był z 2022
Wg mnie nie ma szans (choć w obecnych czasach to wszystkiego można się spodziewać).
Rocznik 2022 będzie już po faceliftingu (z zew na minus w normalnej wersji, Rline za to dużo lepszy, pytanie co w środku? Tu może być na plus), a więc inne ceny itd.
VW przestał przyjmować zamówienia na troc jakoś we wrześniu, pewnie po to aby wyrobić się z wszystkimi zamówionymi RM2021 w tym roku.
Rocznik 2022 będzie już po faceliftingu (z zew na minus w normalnej wersji, Rline za to dużo lepszy, pytanie co w środku? Tu może być na plus), a więc inne ceny itd.
VW przestał przyjmować zamówienia na troc jakoś we wrześniu, pewnie po to aby wyrobić się z wszystkimi zamówionymi RM2021 w tym roku.
Troc Premium indium grey 1.5 + dsg + pakiet sport + pakiet drogowy + keyless + automatyczny bagażnik + kamera cofania + felgi szare Kolumbus 17 - zamówiony 11.06 - wyprodukowany 14.10. Odbiór 23.11.
Passaretti B8 2021 Business z pakietami + dsg
Passaretti B8 2021 Business z pakietami + dsg
U mnie zmiana. W poniedziałek dostałem info, że auto wyprodukowane w 100% i ma nadany VIN:). na MyVW wskoczyła wizualizacja .
Teraz czekam na transport do Polski. Szacowany termin odbioru Tydzień 46/47
Teraz czekam na transport do Polski. Szacowany termin odbioru Tydzień 46/47
T-ROC AO Premium 1.5 TSI DSG Lakier Czerwony Flash ,Pakiety: Zimowy, Drogowy, Sport, Elektrycznie otwierany bagażnik, Keyless, Panoramiczny dach, Kamera cofania . Zamówienie 4.06.2021, Wyprodukowany tydzień 41, Dostarczony do PL (Poznań) 15.11.2021