Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Jeżeli mojego uzupełnił to jest nadzieja że do Twojego również będą polprzewodniki trzymam kciuki będzie dobrze Pozdrawiam
Witam, odbierałam w tamtym tygodniu, niestety NIC nie dają twierdzą że to nie jest ich wina.Misha91 pisze: ↑24 paź 2021, 22:22 Słuchajcie powiedzcie jak podchodzicie do tego. Czy można negocjować jakikolwiek rabat z tytułu opóźnienia otrzymania/wyprodukowania auta? Jak do tego poschodzicie? Moje auto będzie opóźnione pewnie o miesiąc, dwa może trzy (tak się zapowiada) więc zastanawiam się czy mogą zejść jeszcze z ceny. Komuś może się udało?
I ciągle ta sama gadka "I tak udało się wam kupić za dobre pieniądze "
Teraz sporo są droższe,ale nas obowiązywała cena z dnia zakupu Więc co mnie to obchodzi.
Niestety pewien niesmak został moje opuźnienie to 3 miesiące!!!! Niech im będzie.
Pozdrawiam
Jest w Poznaniu max 3 dni będzie we Wrocławiu
Gdzie można się dowiedzieć że zamówiony t-roc dotarł już do emden
Wszystko u sprzedwacy.
Dziś rano dzwonił sprzedawca. Auto wyprodukowane czeka w porcie na statek. Ponoć za 2 tygodnie ma być w Poznaniu.
Zamawiany koniec kwietnia, produkcja 26 tydzień.
Zamawiany koniec kwietnia, produkcja 26 tydzień.
Też dziś miałem telefon z salonu z informacją, że autko czeka w porcie na transport. Do salonu ma trafić za ok. 4 - 5 tygodni. Zamawiałem 25 maja, wyprodukowany w lipcu. Chyba wreszcie się doczekam, a już rozglądałem się za innym autkiem
120 km/h - głośny !!! to raczej nie T-Roc, 150 męcząco głośny !!!
Jeżdżę tym autem 3 lata niczego takiego nie doświadczyłem
Jeżdżę tym autem 3 lata niczego takiego nie doświadczyłem
-
Chyba dokopali się i do mojego. Pojawiła się wizualizacja na myVolkswagen.de, instrukcji jeszcze tam nie ma ale po wpisaniu VIN na userguide.volkswagen.de znajduje.
No to czekam na kontakt z salonu
Trzymam kciuki, żeby również pozostałym oczekującym od lipca na dokończenie się udało. Od zeszłego tygodnia ewidentnie coś się na parkingu ruszyło.
No to czekam na kontakt z salonu
Trzymam kciuki, żeby również pozostałym oczekującym od lipca na dokończenie się udało. Od zeszłego tygodnia ewidentnie coś się na parkingu ruszyło.
Advance 1,5 TSI manual, RM2022, pakiet drogowy, komfort, design + siedzenia "komfort" + kamerka.
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia 47 u dealera, odbiór 8.12
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia 47 u dealera, odbiór 8.12