Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Rada dla osób czekających na samochód. Poproście dilera aby z montażem ramki na tylną tablicę rejestracyjną poczekał do waszego przyjazdu, a następnie przypilnujcie żeby została prawidłowo zamontowana, tj. nie za nisko i na środku. U mnie niestety zrobiono to źle. Tablica jest przesunięta o kilka centymetrów w bok i źle to wygląda. Nie można tego w prosty sposób skorygować, bo wkręty są tuż przy bocznych krawędziach ramki. Można pewnie te dziury zalepić jakąś masą i zrobić nowe, ale chyba nie chodzi o to żeby w nowym samochodzie wykonywać tego typu manewry, bo salon nie potrafi prawidłowo wyśrodkować ramki.
Dziwna sprawa, wydawało mi się, że otwory do montażu tablic są przygotowane fabrycznie i nic nie trzeba wiercić.
Pa. Partacze.
Pa. Partacze.
A nie jest tak????
Nie wieżę, że nie ma dadykowanych otworów do tego.
T-Roc Premium 1.5 TSI Manual Czarna Perła z pakietami i dodatkami
Maj 2021
Maj 2021
Chyba żartujesz. Kto mocując blachowkrętem w tworzywie sztucznym nawierca otwory? Żeby mieć więcej roboty i żeby słabiej się trzymało? Czy myślisz, że na całym świecie ramki są takie same i tak samo mają rozmieszczone otwory?
Kolejny transport dotrze do Emden 17 grudnia. Czy ktoś jeszcze oczekuje na auto w tym roku?
Ja, ale koniec końców nie wiem w którym transporcie ma przyjść lub czy już może przyszło?
T-ROC 1.5 TSI DSG, wersja Premium Rline, kolor Indium
Dealer w systemie widzi czy jest na statku
No i nadszedł ten dzień, po 6 miesiącach oczekiwania wczoraj odebrałem t-roca. Szybkiego odbioru dla wszystkich, którzy wciąż czekają
T-Roc Premium 1.5 TSI manual Ravenna metalik + pakiety
Mój też, co mnie niezwykle irytuje. Natomiast z tych szczątkowych informacji wynika, że moje auto jest w transporcie i zakładam, że przypłynie 17.12. Szkoda tylko, że transport do Poznania trwa 2 tyg, myślałam ze pójdzie to szybciej. A tak, odbiór w starym roku pójdzie w zapomnienie