Rozpoznawanie znaków.
Re: Rozpoznawanie znaków.
Oczywiście że tego w ASO nie zrobią
Chętnych zapraszam na aktywację pełnego pakietu asystentów
Chętnych zapraszam na aktywację pełnego pakietu asystentów
Ja to mam, wyświetla w trzech różnych miejscach. Na nawigacji w radiu, na zegarach u góry i na zegarach na środku w momencie gdy przekrocze dozwoloną prędkość. To najprawdopodobniej działa przez kamerkę. Nie podoba mi się ta opcja więc ją wyłączyłem. Kto by tego przestrzegał.
właśnie...ostrzeganie o przekroczeniu prędkości można bez problemu wyłączyć w menu ... a rozpoznawanie znaków działa zaskakująco dobrze i myślę że się przydaje...
1.5 TSI ACT Manual; kolor energetic orange + czarny dach; Advance + pakiety drogowy, komfort, design, zimowy, podgrzewana kierownica, nawigacja.
Zglosilem reklamacje. Za 1 razem sobie nie poradzili. Runda 2 za dwa tygodnie razem ze spojlerem. Zobaczymy co aso na to ale bede "walczyc" az zrobią:-)
Jakby znów polegli to moja oferta aktualna
-rozpoznawanie znaków
-asystent pasa ruchu
-asystent świateł
Oraz dla posiadających ACC + kamera
-asystent jazdy w korku
-emergency assist
-rozpoznawanie znaków
-asystent pasa ruchu
-asystent świateł
Oraz dla posiadających ACC + kamera
-asystent jazdy w korku
-emergency assist
Jak by na to niebpatrzec to za to zaplacilem. Malo mam to piśmie w specyfikacji auta;-)
To uderz do innego ASO. Może mają jakiegoś niezależnego kodowacza który ogarnie.
Da ale u mnie za 900 zł brutto oficjalnym kodem takim jak w ASO z przypisaniem na serwerze VW.
Czasem w ASO w którym kupiło się auto da się aktywować taniej.
Czasem w ASO w którym kupiło się auto da się aktywować taniej.
Cześć. Podpowiedzcie proszę, jak włączyć wyświetlanie rozpoznanych znaków drogowych na kokpicie kierowcy. U mnie znaki wyświetlają się tylko na panelu radia, gdy mam włączoną nawigację. Gdy nawigacja jest włączona na kokpicie kierowcy, znaki nadal wyświetlane są tylko na panelu radia. Posiadam T-roca w wersji premium z 2021 r. Nawigację z opcją rozpoznawania znaków dokupiłem online trzy dni temu. Z góry dziękuję za Wasze sugestie i pozdrawiam wszystkich forumowiczów.