Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
-
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
No nic.. pozostaje czekac, bardzo dziekuje za odpowiedzi
Nie ma za co napisałem to co powiedział mi mój dealer.Ja swojego zamawiałem 27.04 21 trock 1.5 dsg sport parę dodatków 27 tydzień produkcji.Auto stoi wyprodukowane i czeka na półprzewidniki. Pozdrawiam i cierpliwość i życzę
Rozmawiałem dzisiaj z dealerem.
Fabryka stoi teraz przez 2 tygodnie.
Auta stoją na parkingu bo nie ma półprzewodników i nie wiadomo kiedy będą...
Fabryka stoi teraz przez 2 tygodnie.
Auta stoją na parkingu bo nie ma półprzewodników i nie wiadomo kiedy będą...
28 tydzień produkcji - Emdem 01.11.2021
Po zalogowaniu na myvolkswagen.pl mam vin, na niemieckiej stronie mam instrukcję obsługi i wyposażenie. Co to mi mówi? Można jakoś określić czy samochód wypynął?
1.5 TSI GPF ACT DSG PREMIUM RAVENNA BLUE PANORAMA SPORT
Według mnie raczej na spokojnie to że masz vin oraz wyposażenie to jeszcze nie znaczy że auto jest gotowe do transportu.Mam taki sam status od trzech tygodni.Byc może stoi jak inne na placu i czeka na półprzewidniki.
U mnie wcześniej był status „wyprodukowane bez faktury” - to podobno oznaczało, ze czeka na jakaś cześć. Teraz jest status „wydano do transportu”. Czy to oznacza, ze już nie czeka na części?
Golf VII R Variant 390
T-Roc Premium 1.5 DSG
T-Roc Premium 1.5 DSG
Jak sama nazwa wskazuje tak. Więc prawdapodobnie juz jest na statku bo jest jescze status "wydano do importera", domyslam sie ze chodzi o to ze samochod wydano z fabryki do portu
1.5 TSI GPF ACT DSG PREMIUM RAVENNA BLUE PANORAMA SPORT
Rozmawiałem Dzisiaj z Dealerem.michau3 pisze: ↑19 lip 2021, 13:05 Witam
T-ROC AO Premium 1.5 TSI DSG Lakier Czerwony Flash. Pakiety:Zamówienie 4.06.2021
- Zimowy
Drogowy
Sport
System elektrycznie otwieranego bagaznika
Keyless access
Panoramiczny dach
Kamera cofania
Autoalarm
Ubezpieczenie opon
Planowany start produkcji Tydzien 29-30.
Planowany Odbiór w salonie Tydzien 38 (20-24.09.2021)
Termin produkcji został przesunięty o miesiąc ze względu na brak komponentów. Fabryka w Portugali staje na 2 tygodnie minimum.
Najwcześniej T-Roca zobacze w Pażdzierniku
Według nich auto ma być wyprodukowane w 35 tygodniu (fabryka ma ruszyć po 3 tygodniach przestoju) .
Podobno półprzewodniki maja trafić do fabryki w tym okresie. Maja doposażyć auta stojące na placu i rozpocząć produkcje zaległych.
Przekonamy się ile w tym prawdy na początku września ,a teraz tylko czekać...
T-ROC AO Premium 1.5 TSI DSG Lakier Czerwony Flash ,Pakiety: Zimowy, Drogowy, Sport, Elektrycznie otwierany bagażnik, Keyless, Panoramiczny dach, Kamera cofania . Zamówienie 4.06.2021, Wyprodukowany tydzień 41, Dostarczony do PL (Poznań) 15.11.2021
Ja mam zamówiony 9.06 i ma trafić do produkcji 35 tydzień -niby
Jak masz instrukcje i wizualizacje auta na myvolkswagen, to moim zdaniem auto jest ukończone. A czy wypłynął to musisz już dealera pytać o status.
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak