Dzięki za info , dzisiaj bedę napastował dealera. Dam Wam znać
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
-
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
To niedługo, zamiast w nieruchomości będziemy mogli inwestować w nowe auta takie dziwne czasy..
Dla pocieszenia dla czekających, powiem Wam, że konfigurator mercedesa oficjalnie informuje, że sprzedają teraz auta bez modułu LTE i powiadamiania o wypadku ECall. Nie wiem nawet czy to drugie jest dozwolone w świetle wymagań UE...
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Czy ktoś ma może informacje czy fabryka rusza w tym tygodniu czy w następnym?
28 tydzień produkcji - Emdem 01.11.2021
Ja mam info że dzisiaj rusza.
Jeżeli można wiedzieć , czy to potwierdzone info.
Czy tylko informacja prasowa.
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit , kolor Ravenna +elektryczny system zamykania pokrywy bagaznika +kamera + pakiet komfort,zimowy + jeszcze kilka dodatków - zamówiony 13.05.21, produkcja na 27 tydzień
Ciekaw jestem czy przy odbiorze auta w pazdzierniku lub poczatkiem listopada , zamowionego 13.05.2021 sprzedawca "wypuści" pojazd na oponach letnich ( tak mam skonfigurowany)
ps/mój T ROC stoi na placu fabrycznym juz 7-my tydzień /wyprodukowany bez faktury.
ps/mój T ROC stoi na placu fabrycznym juz 7-my tydzień /wyprodukowany bez faktury.
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit , kolor Ravenna +elektryczny system zamykania pokrywy bagaznika +kamera + pakiet komfort,zimowy + jeszcze kilka dodatków - zamówiony 13.05.21, produkcja na 27 tydzień
-
Sprzedawca wypuści na letnich, bo nie ma prawnego obowiązku stosowania opon zimowych w zimie
Głupio jest nie stosować, ale...
Będzie uprzejmy to dorzuci zimówki w cenie, albo sprzeda komplet taniej (jak ma jeszcze margines marży dealera)
Jak samochód był wzięty z konkursu ofert to nie ma o czym gadać.
Obowiązek dostosowania pojazdu do warunków panujących na drodze leży po stronie kierowcy.
Głupio jest nie stosować, ale...
Będzie uprzejmy to dorzuci zimówki w cenie, albo sprzeda komplet taniej (jak ma jeszcze margines marży dealera)
Jak samochód był wzięty z konkursu ofert to nie ma o czym gadać.
Obowiązek dostosowania pojazdu do warunków panujących na drodze leży po stronie kierowcy.
To trzeba już zamawiać zimówki, póki tańsze... Ja odbierałem auto w styczniu i w salonie zamówiłem opony, to miałem gratis przekładkę.
Tak zrobię
Info o fabryce mam od dealera