Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
No to czekam, może poskładają Mi samochód w końcu i wyslą do Polski
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit , kolor Ravenna +elektryczny system zamykania pokrywy bagaznika +kamera + pakiet komfort,zimowy + jeszcze kilka dodatków - zamówiony 13.05.21, produkcja na 27 tydzień
To mój pierwszy post na forum, dlatego na wstępie chciałbym przywitać wszystkich bardzo serdecznie
Zawartość forum przeryłem już chyba od deski do deski, gdyż oczekuję na swoje zamówienie od 30.03(!). Podczas składania zamówienia sprzedawca twierdził, że w czerwcu powinno auto być gotowe do wydania. Konfiguracja można powiedzieć dosyć standardowa: Advance 1,5 TSI manual, pakiety: komfort, drogowy, design, siedzenia komfort, kamera cofania. Po przeczytaniu forum trochę jednak żałuję, że nie zdecydowałem się na 4motion z DSG ale myślę, że i tak powinienem być zdowolony
Równy miesiąc temu (27.07) pojawił się VIN na stronie VW, po czym wizualizacja modelu zniknęła po paru dniach. Dziś się okazało, że auto stoi na placu fabryki - czegoś brakuje do skompletowania całości - standard można powiedzieć. Zaraz po złożeniu zamówienia tydzień produkcji wygenerował się na 17, później został przesunięty na 28. Masakra!
Jak widać w obecnych czasach do niczego to nie zobowiązuje. VW nie poczuwa się do żadnej rekompensaty z tego tytułu, powinniśmy się cieszyć, że utrzymane zostały zniżki jak w dniu zamówienia :-/
Życzę wszystkim oczekującym dużo cierpliwości
Zawartość forum przeryłem już chyba od deski do deski, gdyż oczekuję na swoje zamówienie od 30.03(!). Podczas składania zamówienia sprzedawca twierdził, że w czerwcu powinno auto być gotowe do wydania. Konfiguracja można powiedzieć dosyć standardowa: Advance 1,5 TSI manual, pakiety: komfort, drogowy, design, siedzenia komfort, kamera cofania. Po przeczytaniu forum trochę jednak żałuję, że nie zdecydowałem się na 4motion z DSG ale myślę, że i tak powinienem być zdowolony
Równy miesiąc temu (27.07) pojawił się VIN na stronie VW, po czym wizualizacja modelu zniknęła po paru dniach. Dziś się okazało, że auto stoi na placu fabryki - czegoś brakuje do skompletowania całości - standard można powiedzieć. Zaraz po złożeniu zamówienia tydzień produkcji wygenerował się na 17, później został przesunięty na 28. Masakra!
Jak widać w obecnych czasach do niczego to nie zobowiązuje. VW nie poczuwa się do żadnej rekompensaty z tego tytułu, powinniśmy się cieszyć, że utrzymane zostały zniżki jak w dniu zamówienia :-/
Życzę wszystkim oczekującym dużo cierpliwości
Advance 1,5 TSI manual, RM2022, pakiet drogowy, komfort, design + siedzenia "komfort" + kamerka.
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia 47 u dealera, odbiór 8.12
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia 47 u dealera, odbiór 8.12
-
A więc jak pisałem rano miałem dzwonić do dealera ale! UWAGA UWAGA ! dealer dzwoni do mnie i mówi Panie Pawle mam dobrą informację , auto jest już w Poznaniu , jeszcze kilka dni i będzie u Nas.pawelito1989 pisze: ↑23 sie 2021, 6:26Dzięki za info , dzisiaj bedę napastował dealera. Dam Wam znać
Auto zamawiałem 15.04.2021r - Krotoski Cichy Piła
2.0 TSI biały specjalny , Premium , pak. sport itd.
OOO szczęsliwcze !!!!!!! aż Ci zazdroszczęc
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit , kolor Ravenna +elektryczny system zamykania pokrywy bagaznika +kamera + pakiet komfort,zimowy + jeszcze kilka dodatków - zamówiony 13.05.21, produkcja na 27 tydzień
Taki sam zamówiony tylko czerwony, ale 2 miesiące później, czyli wychodzi na listopadpawelito1989 pisze: ↑23 sie 2021, 14:18
Auto zamawiałem 15.04.2021r - Krotoski Cichy Piła
2.0 TSI biały specjalny , Premium , pak. sport itd.
Mi dziś dealer napisał, ze jutro/pojutrze auto powinno być u nich.
Golf VII R Variant 390
T-Roc Premium 1.5 DSG
T-Roc Premium 1.5 DSG
-
W jakim tygodniu mieliście rozpoczęcie produkcji ?
28 tydzień produkcji - Emdem 01.11.2021
Zamówiony 28 kwietnia, planowana produkcja 24 tydzień (14-20 czerwiec), produkcja rozpoczęła się 17 czerwca.
Golf VII R Variant 390
T-Roc Premium 1.5 DSG
T-Roc Premium 1.5 DSG