Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Jestem nowa na forum.Autko kupione 13 kwiecień do dzisiaj nie ma w dalszym ciągu oczekuje na brakujące części. Jak długo....?
Kupione czy zamówione ?
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit , kolor Ravenna +elektryczny system zamykania pokrywy bagaznika +kamera + pakiet komfort,zimowy + jeszcze kilka dodatków - zamówiony 13.05.21, produkcja na 27 tydzień
Zamówione,ale to chyba to samo.Jakaś umowa obowiązuje! Terminy,ile będziemy czekać?
Ja zamawiałem w marcu i status wciąż "wyprodukowany bez faktury". Aktualnie instrukcje kończą się na numerze VIN zakończonym 4527.
Pytanie do osób, które właśnie odebrały swoje samochody w wersji z dsg: czy w systemie macie rocznik modelowy 2022? Jeśli tak, to czy pedały mają aluminiowe nakładki?
Pytanie do osób, które właśnie odebrały swoje samochody w wersji z dsg: czy w systemie macie rocznik modelowy 2022? Jeśli tak, to czy pedały mają aluminiowe nakładki?
Ja mam pakiet sport i mój madsg15 pisze: ↑29 sie 2021, 17:47 Ja zamawiałem w marcu i status wciąż "wyprodukowany bez faktury". Aktualnie instrukcje kończą się na numerze VIN zakończonym 4527.
One są właśnie częścią pakietu sport. Mi chodziło bardziej o samochody bez tego pakietu, bo obecnie pojawiają się na wizualizacjach w konfiguratorze po wyborze silnika z dsg. Zastanawiam się czy to błąd, czy może faktycznie postanowili dokładać je do samochodów z automatyczną skrzynią biegów.
O co chodzi z tymi instrukcjami?
Wpisuję swój VIN i prawie nic się nie wyświetla po za nr VIN i wersją.Dlaczego dilerzy nie mówią prawdy kiedy tak naprawdę będzie.
Czy może my Polacy jak zwykle na końcu.
Wpisuję swój VIN i prawie nic się nie wyświetla po za nr VIN i wersją.Dlaczego dilerzy nie mówią prawdy kiedy tak naprawdę będzie.
Czy może my Polacy jak zwykle na końcu.
Jażeli masz VIN ,ale tylko szkic samochodu , to samochod jest niekompletny , czeka na podzespoły do
montażu. Sprzedawca nic tu nie pomoże, fabryka nie ma częsci i musisz cierpliwie czekać
Dpoiero po wizualizacji zamówionego samochodu (zobacz mój poprzedni post ) będzie dostepna instrukcja.
T-Roc 1.0 Advance z Digital Cockpit , kolor Ravenna +elektryczny system zamykania pokrywy bagaznika +kamera + pakiet komfort,zimowy + jeszcze kilka dodatków - zamówiony 13.05.21, produkcja na 27 tydzień
Dealerzy nie mają na celu oszukiwać nas, miejmy nadzieję ale są rzeczy na które oni nie mają wpływu. Sprzedawca widzi tylko status samochodu i datę jego zmiany. Obwinianie ich za to ze nie są w stanie podać konkretnej daty odbioru jest absurdalne. Mamy pandemię, wystarczy że zbraknie części a samochód zamiast być na koniec sierpnia będzie koniec września jak to miało miejsce w przypadku tygodnia 27 i 28 planowo gdzie część aut pojechała a część została na placu w oczekiwaniu na koniec przerwy w fabryce i dostawę półprzewodników
1.5 TSI GPF ACT DSG PREMIUM RAVENNA BLUE PANORAMA SPORT
Jak będzie dostępna instrukcja obsługi dla danego numeru VIN, to znaczy, że samochód jest już gotowy i czeka na transport lub został już wysłany. Instrukcja będzie widoczna na niemieckiej stronie myVolkswagen. Można też sprawdzić czy już jest wpisując VIN tutaj: https://userguide.volkswagen.de/public/vin/login/de_DE