Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
-
-
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Odważnego masz dealera.
Ja zamawiałem w czerwcu i mam wpisane do końca października z możliwością opóźnienia o maksymalnie dwa miesiące, czyli do końca roku
Miałem już podany tydzień produkcji, ale został zmieniony na 36 .
Ja zamawiałem w czerwcu i mam wpisane do końca października z możliwością opóźnienia o maksymalnie dwa miesiące, czyli do końca roku
Miałem już podany tydzień produkcji, ale został zmieniony na 36 .
Uuuuu, na Mikołaja raczej nie licz, może na jajko wiosenne przytoczą
Ja oswoilem sie już z terminem październik /listopad.
T-ROC AO Premium 1.5 TSI DSG Lakier Czerwony Flash ,Pakiety: Zimowy, Drogowy, Sport, Elektrycznie otwierany bagażnik, Keyless, Panoramiczny dach, Kamera cofania . Zamówienie 4.06.2021, Wyprodukowany tydzień 41, Dostarczony do PL (Poznań) 15.11.2021
Sprawdziłem czy wypuścili coś poza VIN 4527 i nic. W takim razie news prawdziwy, że nie zaczęli produkcji - może 6.09 zaczną?
-
Mam VIN 13241 i dalej brak instrukcji i obrazka. Zamówiony koniec kwietnia 1.5 DSG + pakiety
1.5 DSG + pakiety
Dziś dostałem info od dobrego kolegi handlowca z VW (już kupuje 3 VW od niego), że auta zaczynają już lepiej zjeżdżać. Półprzewodniki wjechały. I teraz uwaga najszybciej zjeżdżają auta co są świeżo produkowane i na początku placu. Problem jest ponoć taki, że te najstarsze są mega zastawione i jeszcze trzeba je dozbroić w brakujący element.
Mam zatwierdzony 38 tyg produkcji i twierdzi, że jak wszystko sprawnie pójdzie to w połowie października jest szansa że będzie do odbioru auto (zamawiałem w 1 tyg czerwca).
Mam zatwierdzony 38 tyg produkcji i twierdzi, że jak wszystko sprawnie pójdzie to w połowie października jest szansa że będzie do odbioru auto (zamawiałem w 1 tyg czerwca).
Troc Premium indium grey 1.5 + dsg + pakiet sport + pakiet drogowy + keyless + automatyczny bagażnik + kamera cofania + felgi szare Kolumbus 17 - zamówiony 11.06 - wyprodukowany 14.10. Odbiór 23.11.
Passaretti B8 2021 Business z pakietami + dsg
Passaretti B8 2021 Business z pakietami + dsg
Oooo ja zamówiłem jak Ty , mi mówili ,że zatwierdzony 35 tydz.
ps.zamawiałem 09.06 i mam na zamówieniu do 30.09
ps.zamawiałem 09.06 i mam na zamówieniu do 30.09
-
Też dostałem taką informację, ale to jest wersja optymistyczna. Samochód musi zjechać w całości z taśmy montażowej i załapać się na najbliższy transport.
Trzymam kciuki za produkcję od 36 tygodnia
Ciekawe info tylko coś jest nie tak skoro fabryka wznawia produkcję 06.09 nie bardzo już wierzę w takie opowieści no ale może się mylę