Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Coś się dzieje że stroną VW
10.09 - Volkswage.de zaciąga VIN pokazuje zdjęcia i instrukcję obsługi WeConnect wywala błędy
13.09 - Dealer VW informuje, że samochód odebrany z miejsca wysyłki z portu. WeConnect nie wywala błędu jest oferta na kupno usługi.
A gdzie sprawdza się we Connect czy wywala błąd tez na tej niemieckiej stronie?
13.09 - Dealer VW informuje, że samochód odebrany z miejsca wysyłki z portu. WeConnect nie wywala błędu jest oferta na kupno usługi.
A gdzie sprawdza się we Connect czy wywala błąd tez na tej niemieckiej stronie?
Chyba musisz pobrać aplikację i mieć vin
Upsss, na niemieckiej stronie zniknęły dane samochodu, kolor, rok modelowy itp, został tylko VIN (FIN) i MOdell T-Roc Sport 1.5 l TSI OPF, chyba się coś rozwaliło albo reset zamówień
Działa tylko nie zawsze trzeba kilka razy próbować.a tak poza tym nic się nie zmienia w statusie auta bynajmniej u mnie.
Zamówione w połowie kwietnia, ciągle czekam najgorsze jest to że brak jakichkolwiek informacji.
Żenada, dlaczego nie mówią prawdy.To jest nie możliwe żeby tak długo nie mieli części, nie wiadomo o co tak naprawdę chodzi.Ostatnie zamówione auto w VW. !!!!!!!!! JAK ONI TRAKTUJĄ KLIENTÓW.
Żenada, dlaczego nie mówią prawdy.To jest nie możliwe żeby tak długo nie mieli części, nie wiadomo o co tak naprawdę chodzi.Ostatnie zamówione auto w VW. !!!!!!!!! JAK ONI TRAKTUJĄ KLIENTÓW.
-
Mogą być białym krukiem, albo Frankensteinem.extreme84 pisze: ↑11 wrz 2021, 13:55Czyli nasze T-Rollsy stają się białym krukiem, dostępnym tylko dla nielicznych pasjonatówZiomekatomek pisze: ↑11 wrz 2021, 13:11 Litewski(i nie tylko) konfigurator podaje, że "nowa generacja" pojawi się w salonach na początku przyszłego roku, a w tym roku nie przyjmują zamówień na obecną "generację".
Z tego co pamiętam, to zamawiałeś hak. Jaki masz status produkcji?
Może w 36 i 37 tygodniu idzie montaż haków?
Moje pierwotnie zamówione auto nie ma instrukcji, więc podejrzewam, że stoi gdzieś dalej na parkingu pokryte gruba warstwą kurzu, bo stoi już tak od czerwca. Zamówiony z końcem marca, miał 25 tydzień produkcji.
Z tym, że ja ostatecznie wziąłem zbliżone auto ze stocku, a hak mi zamontowali na miejscu, więc dealera już nie pytam. Wiem tylko, że ktoś je już zarezerwował
Z tym, że ja ostatecznie wziąłem zbliżone auto ze stocku, a hak mi zamontowali na miejscu, więc dealera już nie pytam. Wiem tylko, że ktoś je już zarezerwował
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak