Montaż karoserii, czyli 1 stadium produkcji wiąże się z nadaniem autu duszy ( VIN-u ).Ziomekatomek pisze: ↑24 wrz 2021, 8:29Mój też z 36 tygodnia, też indium metalik i VINu brak. Ktoś się orientuje w jakim stadium jest samochód jak nadają mu VIN w fabryce?
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
-
extreme84 pisze: ↑24 wrz 2021, 8:35Montaż karoserii, czyli 1 stadium produkcji wiąże się z nadaniem autu duszy ( VIN-u ).Ziomekatomek pisze: ↑24 wrz 2021, 8:29Mój też z 36 tygodnia, też indium metalik i VINu brak. Ktoś się orientuje w jakim stadium jest samochód jak nadają mu VIN w fabryce?
Raksu dostał informacje 15.09(środa - według mojego dealera dzień dostarczania raportów produkcyjnych do dealerów) - 37 tydzień, że samochód z 36 tygodnia jest w produkcji. Ja dostałem taką samą informację w tym samym czasie.
VIN wyskoczył mu wczoraj z instrukcją, czyli samochód powinien być już skończony.
Dealer dostanie oficjalny raport w przyszłą środę 29.09 chyba, że sam sprawdzi wcześniej
Mają tam ewidentnego laga w systemie albo ktoś robi mnie w balona...
Mój zatwierdzony 36 przewidywany 36 i nic się nie dzieje vin -brak, wyposażenie jest, fotka jest
o nadaniu VIN dowiadujecie sie z vw.de czy tą informację dostajecie od dealera ?
-
Ja rozmawiam z dealerem, bo ma bardziej szczegółowy podgląd, ale jak to mówią starożytni Indianie "shit in, shit out". Nie ma pewności czy informacje w systemie odzwierciedlają rzeczywistość. Pokazali w lipcu co potrafią. W Wielkiej Brytanii zawiesili działanie systemu do informowania klientów o stanie zamówienia bo pokazywał bzdury.
Równorzędnie, po zalogowaniu na profil vw.de pojawił się VIN, w tym samym dniu potwierdzenie od dealera.
T-Roc 1.5 TSI Premium Sport Szary Indium Zamówiony: 26.05, produkcja: 36. tydzień (początkowo 29. )
Zamówiłem 15 kwietnia t roc Premium 1,5 DSG i czekam do dziś prawdopodobnie będzie do odbioru w październiku
Ja zamawiałam 13 kwietnia I w tym tygodniu dostałam info.że wyprodukowany w 100%, gotowy do transportu.W październiku odbiór.
Liczę na rabat.
W umowie odbiór do 23 lipca.
Nie licz na rabat, diler Ci go nie da. Nie jego wina, że fabryka ma przestoje z powodu braku półprzewodników.
T-Roc Premium 1.5 TSI Manual Czarna Perła z pakietami i dodatkami
Maj 2021
Maj 2021
Były wstępne rozmowy i wiem że będzie rabat.
Zobaczymy tylko co zaproponują.
W salonie którym zamawiałam osoby ze spóźnieniem już dostały,to zależy ile jest opóźnienia.