Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
No to jeszcze ja się dołączę do tego pociągu jako kolejny wagonik----- termin dostarczenia 31.08.21
Ja mam 31.07 i już wiem czemu nie płynie. Szczury i kuny go zżarły
TR 1.5 Premium, manual, zamówienie połowa kwietnia, zatwierdzony 25 tydzień, podobno szczury go nie zjadły i został załadowany na statek
Spokojnie, Patara już wypłynęła z Emden, jest dziś w Dublinie a za cztery dni już w Setubal, bądźcie dobrej myśli!
T-Roc 1.5 TSI Premium Sport Szary Indium Zamówiony: 26.05, produkcja: 36. tydzień (początkowo 29. )
szacun za zebranie tych informacjiRaksu pisze: ↑30 wrz 2021, 11:01Statek z Portugalii (Setubal) płynie do Niemiec (Emden) przybijając po drodze do Santander (na oki 13 h) łącznie 10 dni. Z Emden transport do centrali w Poznaniu to już transport kolejowy, który trwa ok. następnych 7-10 dni (ze wszystkim). Od momentu pojawienia się autka w Poznaniu to już ok. 3 dni i jest u dealera. Piszę, zbierając informację z doświadczeń m.in. innych forumowiczów oraz informacji uzyskanych od mojego dealera. Na trasie Setubal-Emden-Dublin-Setubal-Santander-Emden pływają 2 statki: Parana (jutro będzie w Santander) i Patara (wczoraj dopłynęła do Emden).
Pozdrawiam
no mój zatwierdzony na 38 tydz produkcji .. akurat wpadły po drodze dwa przestoje ... licze po cichu ze do połowy października sie wyprodukuje ... fajnie jakby na wszystkich świetych albo chociaz na 11 listopada byl ... ciekawe na jakich kolach przyjedzie ... zamówiony 14.06 termin odbioru 19.09
Na letnich, zawsze
-
Mój wszedł do produkcji w 36 tygodniu i nie ma jeszcze VINu. Do 6 października nic się nie zmieni. Ciekawe ile ogarną między 6, a 17 października?Sylik pisze: ↑01 paź 2021, 12:00szacun za zebranie tych informacjiRaksu pisze: ↑30 wrz 2021, 11:01Statek z Portugalii (Setubal) płynie do Niemiec (Emden) przybijając po drodze do Santander (na oki 13 h) łącznie 10 dni. Z Emden transport do centrali w Poznaniu to już transport kolejowy, który trwa ok. następnych 7-10 dni (ze wszystkim). Od momentu pojawienia się autka w Poznaniu to już ok. 3 dni i jest u dealera. Piszę, zbierając informację z doświadczeń m.in. innych forumowiczów oraz informacji uzyskanych od mojego dealera. Na trasie Setubal-Emden-Dublin-Setubal-Santander-Emden pływają 2 statki: Parana (jutro będzie w Santander) i Patara (wczoraj dopłynęła do Emden).
Pozdrawiam
no mój zatwierdzony na 38 tydz produkcji .. akurat wpadły po drodze dwa przestoje ... licze po cichu ze do połowy października sie wyprodukuje ... fajnie jakby na wszystkich świetych albo chociaz na 11 listopada byl ... ciekawe na jakich kolach przyjedzie ... zamówiony 14.06 termin odbioru 19.09
Na Wszystkich Świętych raczej nie ma opcji a 11 listopada mocno optymistyczny...
Przyjedzie na oponach letnich.
Jak miałbym mieć datę produkcji grudniową to już wolę styczniową a i tak pewnie przyjedzie na kwadratowych kołach jak stoi od lipca.
Ja wlasnie otrzymalem info od dewelopera, ze termin mojego auta jest na 50-ty tydzien produkcyjny a mial byc na 46-ty tydzien. Wiec miesiac obsuniecia . Powiedzcie mi, bo dostalem numer komisji od dealera, ale... na niemieckiej stronie VW wymagany jest numer VIN a podany mi numer komisji (10cio cyfrowy) jest nieprawidlowy.
To dziwne, VIN to dostaniesz po produkcji auta, nr komisji powinno zassać bez problemu na vw.de. Skontaktuj się raz jeszcze z dealerem, może oni nie wprowadzili auta do systemu, a może potzrbne jest zatwierdzenie terminu produkcji?Misha91 pisze: ↑01 paź 2021, 14:01 Ja wlasnie otrzymalem info od dewelopera, ze termin mojego auta jest na 50-ty tydzien produkcyjny a mial byc na 46-ty tydzien. Wiec miesiac obsuniecia . Powiedzcie mi, bo dostalem numer komisji od dealera, ale... na niemieckiej stronie VW wymagany jest numer VIN a podany mi numer komisji (10cio cyfrowy) jest nieprawidlowy.
T-Roc 1.5 TSI Premium Sport Szary Indium Zamówiony: 26.05, produkcja: 36. tydzień (początkowo 29. )
Napisalem wlasnie, czekam. Dziwne. A tak swoja droga to jesli moje auto ma przyjsc w 50tym tygodniu to juz wole zeby przesuneli i wyprodukowali go w 2022Raksu pisze: ↑01 paź 2021, 14:09To dziwne, VIN to dostaniesz po produkcji auta, nr komisji powinno zassać bez problemu na vw.de. Skontaktuj się raz jeszcze z dealerem, może oni nie wprowadzili auta do systemu, a może potzrbne jest zatwierdzenie terminu produkcji?Misha91 pisze: ↑01 paź 2021, 14:01 Ja wlasnie otrzymalem info od dewelopera, ze termin mojego auta jest na 50-ty tydzien produkcyjny a mial byc na 46-ty tydzien. Wiec miesiac obsuniecia . Powiedzcie mi, bo dostalem numer komisji od dealera, ale... na niemieckiej stronie VW wymagany jest numer VIN a podany mi numer komisji (10cio cyfrowy) jest nieprawidlowy.