Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
myvolkswagen.de, tam gdzie vin i zdjęcie, przy wyposażeniu i opisie technologii pojawia się link do instrukcji (podobno )
Advance 1,5 TSI manual, RM2022, pakiet drogowy, komfort, design + siedzenia "komfort" + kamerka.
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia 47 u dealera, odbiór 8.12
-=-
Zamówiony 30.03, tydzien produkcji 17, potwierdzony dopiero 28, produkowany od 30 do 43(!) tygodnia 47 u dealera, odbiór 8.12
-
Tak jak pisał szyna, na myvolkswagen.de albo wklepać VIN na stronie poniżej:
https://userguide.volkswagen.de/public/vin/login/de_DE
Jak znajduje instrukcje po VINie to już ostatnia prosta. Gorzej jak ma status wyprodukowany i nie ma dostępu do instrukcji.
Mój ma VIN i instrukcje już 3 tygodnie , podobno cały czas w transporcie.
Instrukcja wskoczyła w nocy. Wszystko uzupełniło się w ciągu ostatnich 3 dni, vin, zdjęcia, instrukcja a teraz patrzę, że win nawet działa w we conect
Jaki miałeś tydzień produkcji ?
28 tydzień produkcji - Emdem 01.11.2021
Aż z ciekawości spojrzałem Vin mojego byłego zamówienia z marca - jest instrukcja. Wynika z tego, że systematycznie odgruzowują parkingi i pewnie wszyscy się w końcu doczekacie
T-ROC Advance Indium Grey 1.5 TSI Manual + pakiety: komfort, drogowy, zimowy, siedzenia komfortowe, kamera, ciemne szyby, hak
Niby 36 zatwierdzony
Info od sprzedawcy " Auto zostało wyprodukowane, czeka na transport, jest kompletne.Za około 5 tygodni odbierze Pan samochód, chyba, że się producent postara i przetransportuje go szybciej."
Pozwolę sobie tutaj zapytać.
Rejestrujecie auto w wydziale komunikacji sami czy przez salon?
Rejestrujecie auto w wydziale komunikacji sami czy przez salon?
Ja mam pod domem to sam .