Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
A tymczasem Patara w nocy opuściła port w Setubal. Dzwońcie do dealerów, może tym razem Wasz już zapakowany i płynie do Emden. Co ciekawe, płynie skróconym kursem prosto do Emden, pomijając port w Santander i w Niemczech ma być już w sobotę ok. godz. 17. 3mam kciuki i pozdrawiam!
T-Roc 1.5 TSI Premium Sport Szary Indium Zamówiony: 26.05, produkcja: 36. tydzień (początkowo 29. )
A czy wiadomo cos o tym składzie t-roców z Poznania?
VW T-roc Premium, 1.5 tsi DSG + trochę dodatków z listy
Ciekawe czy mój załadowany.
Może komuś sie to przyda:
w piatek zmiana statusu pojazdu: w produkcji (informacja od dealera)
w poniedziałek nadany nr VIN (informacja z systemu dealera) a na vw.de vw.pl VIN dodany dopiero dziś rano.
Podejrzewam, że to co widzimy na tych portalach ma opoźnienie stanu faktycznego gdzies 30-35h wiec jest duze prawdopodobieństwo ze jak zobaczymy vin to auto juz stoi gotowe i czeka na transport
w poniedziałek nadany nr VIN (informacja z systemu dealera) a na vw.de vw.pl VIN dodany dopiero dziś rano.
Podejrzewam, że to co widzimy na tych portalach ma opoźnienie stanu faktycznego gdzies 30-35h wiec jest duze prawdopodobieństwo ze jak zobaczymy vin to auto juz stoi gotowe i czeka na transport
To by się zgadzało, bo mi te dane uzupełniały się 3 dni
-
Sam VIN nic nie znaczy, spytaj tych co czekają na samochód od marca.Sylik pisze: ↑13 paź 2021, 8:33 Może komuś sie to przyda:
Masz instrukcje na vw de?
Mnie wskoczył VIN i link do instrukcji i tego samego dnia dostałem informacje od dealera, że gotowy i czekamy na transport
Szkic zamienił mi się na wizualizację dwa dni później.
Potwierdzam, u mnie VIN był co najmniej 2,5 miesiąca, a auto stało na placu do skończenia muszą być instrukcje i pełny obraz samochodu.Mój lada dzień do odbioru, Szykują dokumenty na transport z Poznania może w tym tyg.?
Mój co prawda nie T-Rock a Passat Variant 2.0 TSI 190 KM zamówiony 27.02.2021 z zatwierdzonym terminem produkcji na tydz. 28 a wyprodukowany w tyg. 37. Zdjęcia auta i instrukcji brak więc zapewne stoi na placu i czeka na skompletowanie.
pokaż jak powinna wyglądac strona bo na vw.de mam zdjęcia swojej konfiguracji i jakas mozliwosc podejrzenia wyposażenia ale instrukcji nie widze albo jej nie ma ;p na vw.pl jest VIN i szkic autaZiomekatomek pisze: ↑13 paź 2021, 8:44Sam VIN nic nie znaczy, spytaj tych co czekają na samochód od marca.Sylik pisze: ↑13 paź 2021, 8:33 Może komuś sie to przyda:
Masz instrukcje na vw de?
Mnie wskoczył VIN i link do instrukcji i tego samego dnia dostałem informacje od dealera, że gotowy i czekamy na transport
Szkic zamienił mi się na wizualizację dwa dni później.
Udało coś sie wywalczyć u dealeara za takie opoznienie?
28 tydzień produkcji - Emdem 01.11.2021