Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
-
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Dajcie znać jak Wam poszło z dodatkowym rabatem. Czekam od końca kwietnia Żona powoli chce zostawić swoje obecne auto i mieć głęboko VW
1.5 DSG + pakiety
Mylisz się bardzo, nie jest to żadna część umowy z prawnego punktu widzenia i nie trzeba tu być prawnikiem. Umowę podpiszesz przy odbiorze auta.Sport fan pisze: ↑14 paź 2021, 18:54Rezerwacja i przedpłata to też pewna część umowy. Dealer to przecież przedstawiciel marki. to tylko jego dobra wola jak się zachowa w takiej sytuacji.
T-Roc Premium 1.5 TSI Manual Czarna Perła z pakietami i dodatkami
Maj 2021
Maj 2021
Być może , tylko idąc tokiem twego myślenia , to rezerwacja też nie ma żadnego znaczenia. Nie mam na myśli jakiegoś rabatu typu 10% itd. Chodzi o jakikolwiek gest w kierunku kupującego...baxior pisze: ↑14 paź 2021, 19:07Mylisz się bardzo, nie jest to żadna część umowy z prawnego punktu widzenia i nie trzeba tu być prawnikiem. Umowę podpiszesz przy odbiorze auta.
Próbuję Was tylko trochę ostudzić, współczuję takich długich terminów. Mi udało się odebrać auto przy zamówieniu 28.02.2021 na początku maja (auto w salonie 27.06). Życzę owocnych negocjacji, ale chyba żaden diler nie zejdzie poniżej tego co jest w oficjalnym konfiguratorze.
Masz rację, rezerwacja nie jest dokumentem i albo cierpliwie czekasz, albo rezygnujesz i odbierasz zaliczkę bez żadnych kosekwencji.
Masz rację, rezerwacja nie jest dokumentem i albo cierpliwie czekasz, albo rezygnujesz i odbierasz zaliczkę bez żadnych kosekwencji.
Maj 2021
Maj 2021
No to gratuluję zakupu. Zadowolony Jesteś z zakupu? Jakieś mankamenty się pojawiły?baxior pisze: ↑14 paź 2021, 19:22 Próbuję Was tylko trochę ostudzić, współczuję takich długich terminów. Mi udało się odebrać auto przy zamówieniu 28.02.2021 na początku maja (auto w salonie 27.06). Życzę owocnych negocjacji, ale chyba żaden diler nie zejdzie poniżej tego co jest w oficjalnym konfiguratorze.
Wszystko Oki prócz delikatnie dzwoniącej skrzyni przy rozgrzanej i zmianie 1 i 2 biegu - osobny wątek na tym forum.
Maj 2021
Maj 2021
Ja dzis dowiedzialem sie od dealera, ze auto wpisane jest na 47my tydzien produkcyjny, wiec jeszcze 6 tyg produkcji i transport. Mam madzieje ze z tasmy nie zjedzie w 52gim tygodniu a w 1szym 2022 roku. Planowane dostarczenie bylo na pierwszy tydzien grudnia
Ja mam 41 tydzień. Po tym co piszą tu Koledzy, myślę że w tym roku z odbiorem będzie ciężko...